iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Outlook sync en Exchange push (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/58082-outlook-sync-exchange-push.html)

MacFreak20 20-04-10 11:56

Outlook sync en Exchange push
 
Ik heb toen ik m'n iPhone net had natuurlijk gelijk gesynct met m'n Outlook; geen probleem en ging als een trein :D
Op een gegeven moment werd het binnen ons bedrijf echter mogelijk om push mail (en kalender en contacten volgens mij) via de Exchange server aan te zetten ge-authenticeerd met een device certificaat. Ook dit ging/gaat als een trein :D

Echter nu kan ik per onderdeel (Mail, Contacten en Agenda) aangeven welke ik standaard wil gebruiken. Ik heb hierbij voor alles gekozen voor Exchange en heb de synchronisatie van Outlook inmiddels ook uitgezet.

Nu merk ik alleen dat er discrepanties zijn tussen voornamelijk de Contacten. Ik heb in de groepweergaven alleen die van Exchange laten tonen (omdat ik ander de dubbele items zie), maar omdat ik dus daar gegevens af en toe mis, kijk ik ook in de gegevens van de iPhone (gesynct vanuit Outlook) en daar vind ik het dan meestal.

Is er misschien iemand die het helemaal helder op het netvlies heeft hoe de gegevens stromen verlopen bij synchronisatieslagen ed.? Het zou mooi zijn als daar een sticky topic van was; zijn best wel veel vragen en onduidelijkheden over. In ieder geval bij mij :confused: :eek:

Alvast bedankt! Groet, Tom


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:23.