iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   iphone synchroniseert niet meer met itunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/58300-iphone-synchroniseert-niet-meer-itunes.html)

Anjelica 23-04-10 23:36

iphone synchroniseert niet meer met itunes
 
Hoi,

Ik heb me speciaal geregistreerd omdat ik sinds vanavond een probleem heb waar ik echt niet tegen kan. Ik ben al uren aan het googlen maar ik kan ook nergens een oplossing vinden die helpt. Het volgende is gebeurt:

Ik wilde vanavond mijn iphone synchroniseren met itunes, heb hier nooit eerder een probleem mee gehad Maar toen ik hem vanavond aansloot ging hij het apparaat eerst opnieuw installeren en toen kwam ineens de melding dat 'deze computer niet meer gemachtigd is' om te synchroniseren met iphone. Ik kreeg de keuze om opnieuw te machtigen en als ik dat dan deed dan kwam de melding dat de computer reeds gemachtigd is.

Ik heb ook geprobeerd om de machtiging van mijn pc in te trekken en vervolgens opnieuw te machtigen maar ook dat hielp niet.

Inmiddels geeft hij helemaal geen melding meer en kapt hij de synchronisatie gewoon af. HELP !!!

:D

glaantje 24-04-10 00:06

Je moet even in Windows Verkenner naar deze map gaan (zorg ervoor dat verborgen bestanden weergegeven worden anders kun je het niet vinden):
C:\ProgramData\Apple Computer\iTunes

Hierin zie je het mapje SC Info staan... deze ff verwijderen, opnieuw opstarten en opnieuw je pc machtigen in iTunes. Als het goed is verhelpt dat je probleem :)

Joes63 26-04-10 17:08

Hoi glaantje,

Ik had bovenstaand probleem ook. Jouw aanwijzingen heb ik uitgevoerd en ik heb nu een probleemloos synchroniserende IPhone.

Hartstikke bedankt! :D

glaantje 26-04-10 20:02

Geen probleem :)

R.Peggeman 30-04-10 17:15

Ik heb ook een 3GS 32GB simlockvrij kan na de vorige update itunes niet meer synchroniseren met outlook 2007 zowel niet van als naar de pc. wie kan mij helpen ?

miesz 01-08-11 19:00

sinds gisteren het probleem dat mijn iPhone 4 niet meer wil synchroniseren. Hij blijft bij reservekopie 1 van 4 hangen......
wie heeft er hier een ideetje over en wil mij uit de brand helpen.

manuela 10-08-11 21:33

Vandaag mijn iphone ontvangen, simlock geactiveerd, de nieuwste versie van itunes maar toch kan ik geen muziek of ringtones synchoniseren.
Glaantje, jou optie heb ik geprobeerd maar helpt niet helaas. Heb je nog andere ideeŽn. Graag hulp


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:19.