iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   NA sync met I-Tunes twee dezelfde agenda's op i-Phone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/58417-na-sync-i-tunes-twee-dezelfde-agenda-s-op-i-phone.html)

ludovanderwinkel 26-04-10 22:52

NA sync met I-Tunes twee dezelfde agenda's op i-Phone
 
Nadat ik mijn i-phone een keer via het kabeltje aansloot op mn i-Mac (waarom weet ik niet meer) deed ie na het synchroniseren rare dingen. Zo had ik ineens twee agenda's binnen Ical op de i-Phone. Een met titel "alle van mijn Mac" en 1 met mijn mobileMe account adres. Het zijn dezelfde agenda's alleen synchroniseert alle van mijn mac niet met de mac en mobile me wel. hoe kan ik dit weer oplossen zonder mijn gehele agenda te verliezen?

mees 28-04-10 11:21

synchronisatie mobile me
 
Op je iphone bij instellingen, mail contactpers agenda, dan haal je het vinkje weg bij synchronisatie van mobile me. Dan ga je eruit. Opnieuw erin, weer aanvinken. Let op dat je niet in itunes ook je agenda hebt aangevinkt om te synchroniseren.

ludovanderwinkel 28-04-10 18:55

Ik kan dat niet vinden bij instellingen. Kan niks aan of af vinken... bij Instyellinge, mail contacten, agenda's, scroll ik naar beneden, tot ik bij agenda's ben en dan staat er wel synchroniseer maar dat gaat over bepaalde periode... het blijft vaag...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:41.