iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Beltoon wel in iTunes, niet op iPhone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/58486-beltoon-itunes-niet-op-iphone.html)

ridderdevries 27-04-10 22:47

Beltoon wel in iTunes, niet op iPhone
 
Hallo, ik heb twee beltonen gekocht via iTUnes en één zelf gemaakt met de handleiding die op dit forum staat. Nu zie ik de twee gekochte beltonen wel in iTunesbibliotheek staan. Ook heb ik bij de synchronisatie-instellingen van iTunes aangevinkt dat ze gesynchroniseerd moeten worden.
Kijk ik bij instellingen-geluiden-beltoon dan zie ik daar alleen de lijst met standaard tonen. Een lijst aangepast oid, waarover ik op dit forum lees zie ik niet, laat staan de gekochte ringtones. Ik heb de topics op dit forum gelezen en kom niet verder.
Een ander punt is dat de zelfgemaakte ringtone helemaal niet in itunes zie staan. Wie heeft er nog een oplossing voor me?

eentje 27-04-10 23:09

wat betreft je zelf gemaakte ringtone. als die langer is dan 40 sec doet die het niet :)

ridderdevries 29-04-10 09:39

Hallo, op Picasa Webalbums - Ridder - Ringtopes heb ik twee schermafbeeldingen staan. Een van iTunes waarin de beltonen wel staan, de andere is van mij iPhone waaruit blijkt dat er alleen de standaard ringtones zichtbaar zijn. Tips?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:15.