iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Apple Mobile Device Support: krijg het niet ge-deinstalleerd (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/62255-apple-mobile-device-support-krijg-niet-ge-deinstalleerd.html)

rubenl 22-06-10 15:26

Apple Mobile Device Support: krijg het niet ge-deinstalleerd
 
iTunes naar 9.2 geupdate, wanneer ik de iPhone (3GS 32GB) eraan hang roept iTunes dat Apple Mobile Device Support een oude versie is, dat AMDS en iTunes gedeinstalleerd dienen te worden, daarna iTunes opnieuw installeren.

AMDS opgezocht in configuratiescherm - programma's, geselecteerd en verwijderen. Dat doet ie niet. Toen geprobeerd te wijzigigen, dan kan je kiezen tussen herstellen en verwijderen. Eerst verwijderen geprobeerd, doet ie het ook niet. Daarna geprobeerd te herstellen en dan verwijderen, doet ie ook niet.

Heb inmiddels iOS4 via de laptop erop gezet, maar de muziek staat op de Desktop, die wil ik er graag weer op hebben. Iemand tips om AMDS er toch af te kunnen gooien?

Op de Apple site wordt ik trouwens ook niets wijzer. Gegoogled: daar de tip gelezen Perfect Uninstall te gerbuiken, me de free version krijg ik het ook niet voor elkaar.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:54.