iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Na firmware update ben ik 50% van mijn apps kwijt ... (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/62549-na-firmware-update-ben-50-mijn-apps-kwijt.html)

Mabel 24-06-10 00:15

Na firmware update ben ik 50% van mijn apps kwijt ...
 
Beste forumleden, hopelijk kunnen jullie me verder helpen met het volgende, na de firmware update ben ik meer dan de helft van mijn aangeschafte apps kwijt, o.a. navigatiesysteem en dergelijke alsmede al mijn contacten in adresboek. . Ik ging ervan uit dat itunes een backup zou maken van mijn telefoon en aanwezige apps maar dat had ik beter niet kunnen denken.... Wat te doen. De apps die weg zijn staan niet op Itunes van mijn pc, ik heb echter wel alle aankoopbewijzen van de apps. Zou ik ze terug kunnen krijgen? (Ik heb mijn Iphone nu 2 maanden en voor ongeveer 100 euro aan apps aangeschaft), met de nieuwe update ben ik dus helemaal niet blij...:mad: alvast bedankt vor alle tips!

jie-fan 27-06-10 12:13

Je bent niet de enige ik heb hetzelfde probleem. Wie kan ons helpen

Overlord 27-06-10 12:31

als je nog weet welke apps dit allemaal waren kan je ze gewoon opnieuw downloaden in de app store. EDIT: zonder ervoor te betalen uiteraard... hetzelfde alsof je dus update!

Let er wel voor op dat je inlogt met de account waarmee je die download gedaan hebt :-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:31.