iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   iphone en itunes doen niets meer. (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/63668-iphone-itunes-doen-niets-meer.html)

robindinho 05-07-10 22:47

iphone en itunes doen niets meer.
 
mensen ik heb een gejailbraekte iphone waar van ik ng niet mijn vodafone simkaartje in kan doen en ik drukte net op herstellen en nu kan ik allen maar noodoproepen bellen en ik krijg dit scherm op itunes:
http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/...104932-260.jpg

Kan iemand mij helpen?

Underground 09-07-10 13:48

Lijkt erop dat het toestel van origine een simlock had en dat de voorheen software matig verwijderd is. Nu door iOS4 weer teruggekomen is...

Waar komt je toestel vandaan? België, Italië of een ander land waar ze deze standaard simlockvrij verkopen? Of wellicht in Nederland gekocht (online) met een Vodafone Abonnement. Dan heb je mogelijk een niet van origine simlockvrije telefoon te pakken.

Of heb je wellicht een waanzinnig oude simkaart van Vodafone? Voor jou hoop ik dat het het laatste is, anders zou je wel eens een probleem kunnen hebben. Houd in ieder geval iPhone Dev team in de gaten, mogelijk dat zij binnenkort een unlock hebben. Anders kan je nog proberen je telefoon proberen te downgraden naar 3.1.3.

Uiteraard weet ik het niet zeker, vooral afhankelijk van waar je telefoon vandaan komt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:55.