iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Coverflow Itunes werkt niet meer,en bij foto s ook t zelfde probleem!Heelp (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/6388-coverflow-itunes-werkt-niet-meer-foto-s-t-zelfde-probleem-heelp.html)

celik 03-02-08 07:13

Coverflow Itunes werkt niet meer,en bij foto s ook t zelfde probleem!Heelp
 
Hallo,

Het is hier mijn eerste keer dat ik een topic aanmaak,meestal niet nodig geweest door deze geweldige forum!!(Bijna) alles is hier te vinden op de vragen die we hebben,maar heb toch nog een probleempje!

Mijn foto s en mijn Itunes werken niet meer zoals t zou moeten!
Meer uitleg: Het is nu zo dat als je nr een fotoo kijkt dat die zich automatisch aanpast of je de Iphone nu horizontaal of verticaal houdt!
Het werkte prima tot en met vandaag dus!! Nu werkt t niet meer zo, en past t dus zich niet meer automatisch aan! Heb geprobeerd om een gewone reset toe te passen via homebutten en sleep ,maar lukte ook niet! Het blijft nogsteeds met dezelfde probleem!! Heb gekeken of mijn Ipod goed werkt , en die werkt goed ,maar ik kan die niet horizontaal houden,als ik dat doe dan ga die ook niet bladeren! Dus er is iets met die scherm zeker?HOE kan ik dit probleem verhelpen??
Plzzzz help !!!

Applelove 09-09-10 22:46

zelfde probleem....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:46.