iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Click&Buy zonder creditcard? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/63977-click-and-buy-zonder-creditcard.html)

driesel 09-07-10 17:37

Click&Buy zonder creditcard?
 
Hallo,

Ik heb pas een nieuwe Apple account aangemaakt, voornamelijk voor gebruik i.c.m. de App Store. In eerste instantie had ik aangeduid geen credit card te bezitten. Ik wil wel betaalde apps gebruiken en daarom wil ik u een Click&Buy account toevoegen als betaalmiddel.

Ik heb reeds een Click&Buy account aangemaakt, een bankrekening toegevoegd en deze geverifieerd gekregen. Wanneer ik nu via de betaalgegevens in iTunes mijn Click&Buy-rekening wil valideren krijg ik alleen de mogelijkheid om een betaling met creditcard toe te voegen. Ik krijg de volgende vermelding voorgeschoteld: "Bovenstaande aanbieding kan niet worden betaald met behulp van een online overschrijving."

Hoe kan ik alsnog mijn Click&Buy-rekening toevoegen aan iTunes? Kan dit iets te maken hebben met één of andere foute instelling van mijn Click&Buy account?
P.S. Ik heb ook zopas €20 overgemaakt naar de rekening en ook nu blijft C&B achter een creditcard voor betaling vragen.

groeten,
Dries

Rene3g 09-07-10 17:59

Vindt ik wel heel vreemd, heb je alle instellingen goed staan, ik gebruik ook click and buy en heb gewoon me bank rekening er in gezet.. werkt zoals het hoort, geld over maken naar je click and buy rekening zou ook niet moeten hoeven, click and buy haalt het juist van je bank af.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:37.