iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Nieuwe MacBook hoe nu iPad synchroniseren (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/65439-nieuwe-macbook-ipad-synchroniseren.html)

Zeke_NL 25-07-10 09:55

Nieuwe MacBook hoe nu iPad synchroniseren
 
Ik ben niet zo'n super ervaren Mac gebruiker en heb nu een vraagje over mijn account's voor iTunes icm de synchronisatie van mijn iPad. Ik heb twee accounts één in Amerika en één in Nederland. De meeste applicaties heb ik gekocht via mij Amerikaanse account middels de gift card truck omdat er destijds alleen daar nog maar iets bruikbaars was te krijgen. Als ik de iPad nu aansluit op mijn nieuwe MacBook krijg ik de melding dat hij gewist zal worden in ik moet er natuurlijk niet aan denken dat ik voor een klein vermogen aan app's dadelijk kwijt ben.

Ik heb al wel mijn nieuwe iPhone gesynchroniseerd en heb gemerkt dat de app's, die ik voor de iPad heb gekocht, zichtbaar zijn geworden onder programma's nadat ik beide accounts had aangemaakt. Sterker nog, bepaalde programma's, die ook een versie voor de iPhone hebben, werden automatisch op de iPhone geïnstalleerd. Dat geeft me eigenlijk de indruk dat het allemaal wel goed zal gaan maar, wil het toch graag voor de zekerheid van een ervaren gebruiker horen.

Groet,

Bert


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:00.