iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Melding in iTunes: programma verwijderen? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/66894-melding-itunes-programma-verwijderen.html)

Ashcat 04-08-10 15:05

Melding in iTunes: programma verwijderen?
 
Als ik iTunes wil laten synchroniseren (ipad) dan vraagt hij eerst: weet u zeker dat u 8 programma's waaronder Google earth wilt verwijderen?
Vervolgens kan ik op ok of op annuleren drukken voordat ik kan syncen.
Ik druk op Ok en vervolgens gaat hij eerst een reserve kopie maken en vervolgens syncen, als hij klaar is en ik kijk op de iPad dan staan alle programma's, dus ook Google earth er gewoon nog.
Het is ook NIET de bedoeling dat die programma's (ik weet dus niet welke de andere 7 zijn!!!) weg moeten. Ik heb ook de mogelijkheid om het venstertje niet meer te laten zien maar dat wil ik (nog) niet.
Ik laat iTunes niks automatisch doen, alles gaat handmatig, dan bepaal ikzelf wat ik wel/niet wil hebben. Iemand enig idee wat deze melding inhoudt?

I-Git 05-08-10 16:12

ik heb exact hetzelfde probleem, alleen dan met de iphone 3gs. Ik durf alleen nu niet te syncen (ook handmatig) maar je geeft aan dat de programma's gewoon blijven staan?

stijn22 05-08-10 19:31

Ik heb juist het tegenovergestelde. als ik nu synchroniseer. zonder automatisch synchroniseren uit te zetten haalt hij mijn apps weg. Dus nu kan ik geen muziek erop zetten zonder dat mijn nieuwe (illegale) apps weg gaan. maar als je zegt dat ze blijven als je dat uitvinkt en dan op ok klikt dan zou dat de oplossing zijn voor mijn probleem, want dan hoef ik nooit meer apps te syncen. What to do? ipod touch 2g 8gb

I-Git 05-08-10 19:46

Het is bij mij nu opgelost. Moest eerst mijn aangekochte apps overzetten naar itunes (via "bestand"). Daarna kon ik syncen zonder problemen.

Ik sync ook altijd handmatig, maar kan je niet vertellen of de programma's die je niet aanvinkt blijven staan op je iphone. Ze blijven wel in itunes.

I-Git 05-08-10 19:50

Sorry, nog wat vergeten.

Als je handmatig synct kun je ook ervoor kiezen om ALLEEN je muziek te syncen, dus programma's dien je uit te vinken.

stijn22 05-08-10 19:58

harstikke bedankt. dit had ik nodig. ik verlies nu niet al mijn apps.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:50.