iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   aankopen overzetten van 2e handsiphone op itunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/68173-aankopen-overzetten-2e-handsiphone-op-itunes.html)

CharlotteC 12-08-10 16:53

aankopen overzetten van 2e handsiphone op itunes
 
Hallo,
Ik heb een 2e hands iphone 3G gekocht waarop aangekochte programma's staan zoals TomTom, Navigon, TMobilis Pro enz.
Nu, ik heb de indruk dat de iphone nogal traag gaat dus wil ik hem eens helemaal "clean" zetten en opnieuw beginnen.
Natuurlijk wil ik die aangekochte apps niet kwijt dus wou ik die op mijn itunes zetten (via rechtermuisknop op iphone en dan "aankopen overzetten") maar dan zegt hij dat ik er geen bevoegdheid voor heb op de computer.
Dan heb ik machtiging gegeven aan die computer: "including this one, you have authorized 2 computers out of your available 5". Maar nog steeds wil hij ze niet overzetten.
Komt dit doordat ik die apps zelf niet heb aangekocht? Is er een andere manier om deze apps veilig te zetten?

ButcherJF 12-08-10 17:34

Apps zijn account- en niet iPhone-afhankelijk.
De vorige eigenaar heeft ze met zijn/haar account gekocht, jij hebt een andere. Dat gaat hem dus niet worden, je zult ze zelf moeten kopen.

Ik hoop dat de vorige eigenaar je er niet mee heeft bedonderd door te zeggen dat de iPhone incl. de apps werd verkocht? Zie dat vaak bij te koop staande iPhones nl.

CharlotteC 12-08-10 18:21

Hi! Bedankt voor het antwoord! Stom wel! Niet bedonderd hoor: hij had er niets van gezegd en toen ik iphone kreeg was ik aangenaam verrast maar blijkbaar voor niets :p haha, jammer! :p
Ja, dus moest ik zijn account op mijn computer gebruiken zou ik sowieso via dat account alles er ook weer opnieuw moeten opzetten? Geen mogelijkheid om dat eerst via zijn account op te slaan op mijn computer en dan via mijn account die er weer op zetten. Want die TomTom & Navigon zijn blijkbaar nog duur.. :p

marcelh 03-09-10 00:00

help
 
Ik heb hetzelfde,maar er zit op de iphone een jailbreak die ik er op wil houden.Hoe krijg ik een schone iphone op mijn acount met mijn apps op die 2e hands iphone zonder dat de firmware word geupdated????


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:50.