iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Iphone werkt wel op ene laptop en niet de andere (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/68534-iphone-werkt-op-ene-laptop-niet-de-andere.html)

blue flake 15-08-10 16:23

Iphone werkt wel op ene laptop en niet de andere
 
Beste allemaal,

De Iphone 4 van mijn vriendin wordt niet herkend op haar laptop. Als de Iphone wordt aangesloten op de USB wordt de normale Vista verkenner geopend (bestanden bekijken, enz) en binnen Itunes krijgen we op geen enkele manier de Iphone herkend.

Het vreemde is dat op mijn laptop wel direct Itunes wordt geopend en de Iphone wordt direct herkend. Beide laptops draaien op de nieuwste itunes (zelfde tijd ongeveer geinstalleerd gisteren) en op Vista. Ik heb al gekeken naar eventuele verschillen in Admin settings van Vista o.i.d. maar verder weet ik het ook niet. Fout ligt niet aan de Iphone of Itunes mijn inziens, maar ergens in de settings van de laptop.

Heeft iemand enig idee wat het probleem veroorzaakt en hoe dit op te lossen?


Alvast bedankt!

Grt Sarco

MCNO 15-08-10 16:47

Dat is erg vervelend! Ik kan je alleen maar adviseren een andere USB poort te proberen, als je dat nog niet geprobeerd hebt.

Heb ooit zoiets met een module gehad, iedereen kon met dat ding werken, bij mij werkte het niet. Andere USB poort geprobeerd (zat normaal de muis in) en toen deed ie het.
Hoop werkelijk niet dat je zover moet zoeken...

blue flake 15-08-10 18:32

Tnx voor de tip, maar dit hadden we helaas ook al geprobeerd. Evenals Itunes en Quicktime verwijderen en opnieuw installeren. Tevens een nieuw account aangemaakt op die laptop, maar ook dat helpt niet.

ButcherJF 16-08-10 07:07

Heb je al eens gestoeid met de beveiligingsopties? Zet bijv. de firewall tijdelijk uit en/of de virusscanner.

blue flake 16-08-10 08:20

Virusscanner heb ik nog niet geprobeerd, Firewall wel dat maakt helaas geen verschil of deze aan/uit staat. Op mijn laptop staat deze wel gewoon aan.

Ik zit er aan te denken om de laptop leeg te trekken en Vista opnieuw te installeren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:03.