iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Kiezen wat je terugzet van backup (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/69116-kiezen-terugzet-backup.html)

Charnia 19-08-10 21:55

Kiezen wat je terugzet van backup
 
Hallo

Ik wou vragen of iemand toevallig een programma heeft (liefst voor windows) waarmee je zelf kan kiezen wat je terugzt na dat je een nieuwe FW op je ipod gezet hebt. Zo wil ik bijvoorbeeld niet mijn contacten en settings terugzetten maar wel mijn data van mijn applications en mijn foto's.

Bedankt

Charnia 21-08-10 00:28

Is er dan echt zo geen programma? Dat moet toch ooit gemaakt zijn!

summervesta 21-08-10 16:10

hoi kan iemand mij vertellen hoe ik een back up van de hele iphone maak ik wil hem namenlijk gaan jailbreaken, maar daarvoor wil ik eerst een backup maken

en weet iemand hoe je een iphone met versie4.0 kan jailbreaken. alvast bedankt

Charnia 23-08-10 18:21

Voor die vraag moet je eigenlijk een nieuwe discussie starten maar kom.

Als je de firmware van IOS4 hebt, druk je in itunes gewoon op restore tegelijk je shift inhoud. Dan kies je je firmware, en als je dat gedaan hebt zou itunes automatisch vragen voor een backup te maken voor het begint met de restore.

Voor de Jailbreak kan je gewoon naar jailbreakme.com gaan (via safari) en het zou dan gemakkelijk moeten gaan.

Ik hoop dat dit je geholpen heeft maar start in het vervolg wel een nieuwe discussie.

summervesta 23-08-10 20:13

hoi ok dat wist ik niet wat betreft nieuwe discussie, maar waar vind ik de restore in itunes ??????? en mijn versie is 4.0 ik weet niet of dat ios is ik ben er nog niet zo bekent mee, maar in ieder geval bedankt voor jou reaktie

Charnia 24-08-10 10:52

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door summervesta (Bericht 542098)
hoi ok dat wist ik niet wat betreft nieuwe discussie, maar waar vind ik de restore in itunes ??????? en mijn versie is 4.0 ik weet niet of dat ios is ik ben er nog niet zo bekent mee, maar in ieder geval bedankt voor jou reaktie

In dat geval moet je enkel naar jailbreakme.com gaan via safari.
Normaal gezien zou iTunes elke keer als je je ipod inplugd (dus als je synct) automatisch een reservekopie maken, dus dat zou automatisch moeten gebeuren.

De restore knop zou je nu niet moeten gebruiken, maar als je in itunes op je ipod drukt, zou er in het hoofdmenu de knop restore boven update moeten zijn.

En weer on-topic: Ik dacht nog te herinneren dat er een paar maanden geleden zo'n nieuws op iphoneclub kwam. Ik ben de naam nu wel vergeten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:59.