iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Itunes.msi en Update perikelen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/69853-itunes-msi-update-perikelen.html)

WINDMILL 25-08-10 15:00

Itunes.msi en Update perikelen
 
Geachte medegebruikers van de Iphone. Sinds bijna 2 jaar bezit ik een Iphone en ben er ook ontzettend happy mee. Ik heb gelukkig nog nooit problemen gehad met de Iphone die ik niet zelf kon oplossen. Zij het met tips via het internet of gelezen op dit forum.
Echter zit ik nu met een tweetal problemen en ik hoop dat emand mij hiermee kan verder helpen.
Ik heb mijn telefoon op de laatste software stand en dit is waarschijnlijk waar de problemen tussen OS en itunes ontstaan. Bij het upgraden van iTunes naar een hogere versie krijg ik de mededeling dat het bestand iTunes.msi op een niet toegankelijk gedeelte van de harde schijf ligt!!! Ik heb Itunes vervolgens eenmaal compleet verwijderd en opnieuw geinstalleerd en hiermee was het probleem opgelost. Helaas krijg ik nu hetzelfde probleem weer maar kan ik Itunes niet meer verwijderen omdat het bestand 'Itunes.msi" niet meer toegankelijk is. Erg vervelend dus. Heeft een van jullie misschien een oplossing hiervoor?:O

Mijn tweede probleem doet zich voor nadat ik mijn Iphone naar OS 4.02 heb omgezet. Als ik de telefoon in de autolader had voor de update waren mijn contacten met naam en telefoonnummer zichtbaar. Nu na de upgrade zie ik geen namen meer. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen.

Greetz Harry


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:09.