iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   iPhone synchronisatie uitgeschakeld (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/701-iphone-synchronisatie-uitgeschakeld.html)

TodiWa 08-10-07 16:55

iPhone synchronisatie uitgeschakeld
 
Wanneer ik de iPhone verbindt met de computer krijg ik in iTunes de melding dat de iPhone niet kan verbonden worden omdat de synchronisatie uitstaat op mijn computer. Dan vraagt iTunes of de synchronisatie ingeschakeld moet worden, ik klik dan "Ja". Maar dan krijg ik de melding "Syncing cannot be enabled on this computer". Daardoor worden al mijn agendapunten, contacten en bookmarks niet gesynchroniseerd. Weet er iemand wat ik moet doen zodat het wel zou werken?

david007 09-10-07 13:35

heb je hiervoor al gesynchroseert op een andere pc of mac want je kan namelijk alleen op een synchronesereen sorry voor de spelfouten :P

TodiWa 09-10-07 18:50

Wel, het vreemde is dat ik wel kan synchroniseren als ik op diezelfde Mac een nieuw account aanmaak. Op die manier heb ik m'n bookmarks en adressen er wel in gekregen. Niemand een idee hoe dit komt?

iCulture 09-10-07 19:12

Met die foutmelding is voldoende informatie te vinden in Google, bijvoorbeeld deze pagina: Apple - Support - Discussions - Sync Error; says its disabled ...

Syncing cannot be enabled on this computer itunes - Google zoeken


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:00.