iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Amerikaanse iTunes-accounts geblokkeerd? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/71132-amerikaanse-itunes-accounts-geblokkeerd.html)

Gonny 07-09-10 22:31

Amerikaanse iTunes-accounts geblokkeerd?
 
Een van onze tipgevers zegt, dat hij al van 14 mensen heeft gehoord dat hun iTunes-account plotseling geblokkeerd is, na de update naar iTunes 10 en het activeren van een iPhone 4. Ook bij hemzelf is het account niet langer te gebruiken.

Het gaat om Nederlanders met een Amerikaans iTunes-account. Ze krijgen een melding 'Payment declined' te zien en kunnen niet meer kopen in de US iTunes Store omdat hun Amerikaanse creditcard of Amerikaanse PayPal-account is geblokkeerd.

Ik heb geen idee wat de omvang van het probleem is, dus zou graag willen weten wie er nog meer mee te maken heeft.

iScorpio 07-09-10 22:57

Heb met mijn amerikaanse account ingelogd op de iPad maar werkt nog gewoon.

Of kan je nog wel inloggen en kan je alleen geen aankopen meer doen? Dit is mij even niet helemaal duidelijk.

Yzord 07-09-10 23:06

Download eens een free app

Gonny 08-09-10 10:59

@yzord Het schijnt dat de mensen die er last van hebben helemaal niets meer kunnen downloaden, dus ook geen gratis apps.

Voor mij is het nog even een raadsel en geen reden om er een artikel over te schrijven. Het lijkt momenteel nog maar om een erg kleine groep te gaan. Zelf voldoe ik volledig aan het signalement om zo'n geblokkeerd account te hebben (simlockvrije iPhone in het buitenland gekocht, in Nederland geactiveerd, gekoppeld aan US-account)... maar bij mij werkt alles nog, dus 't is wat moeilijk inschatten in hoeverre dit nu "nieuws" is.

cubesten 08-09-10 12:59

Mijn oude US account werkt nog gewoon, naast mijn nl account met t-mobile. Ik heb alleen de 4 niet. Waarom dat een probleem zou zijn is mij ook een raadsel.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:15.