iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Valideren betaalmethode C&B werkt niet (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/71440-valideren-betaalmethode-c-and-b-werkt-niet.html)

zakkenvuller23 10-09-10 13:34

Valideren betaalmethode C&B werkt niet
 
Ik heb sinds kort de Iphone 4(verlenging van 3G).

Nu probeer ik een aantal apps te kopen via de Itunes store. Voorheen, op mijn vorige Iphone, heb ik dat wel eens gedaan met Click and buy, maar dat werkt opeens niet meer.

Als ik nu op mn Iphone de app wil aanschaffen, geeft hij aan dat ik een betaalmethode moet selecteren. Dat heb ik gedaan via de site van C&B, en ik krijg in de Itunes store ook netjes het bericht dat mijn C&B-account gevalideerd is. Nu moet je echter, voordat het echt werking heeft, nog klikken op 'gereed'. Daar ligt nu het probleem; als ik dat doe geeft Itunes in rode letters de melding: Uw CC werd geweigerd. Voer geldige CC-informatie in.

Waarom ik die foutmelding krijg is mij echt een raadsel. Ik selecteer gewoon het bolletje van C&B, waar ook mijn rekeningnummer onder staat.

Iemand enig wat ik fout doe of waar het aan kan liggen?

partyboy 12-09-10 11:26

Ik heb hetzelfde probleem, wanneer ik een app wil kopen zegt hij dat mijn CC geweigerd wordt terwijl ik met C&B wil betalen heel raar!

Cesc 14-09-10 13:56

Is dit probleem bij Apple bekend, want er zijn meerdere die dit probleem hebben. Of zijn er ook al oplossingen bekend?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:51.