iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Iphone 3G problemen reservekopie en update iOS 4.1 (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/71924-iphone-3g-problemen-reservekopie-update-ios-4-1-a.html)

Mteylingen 15-09-10 01:34

Iphone 3G problemen reservekopie en update iOS 4.1
 
Hey allemaal,

Ik heb, net als velen, een Iphone 3G met daarop Firm 3.1.3.

Sinds de uitgave van iOS 4.1 is bij mij de drang naar boven gekomen om hem weer eens te updaten. Ik heb mijn Iphone al een hele tijd niet meer gesynced met mijn PC. Dit kwam omdat ik een schone installatie had gedaan op mijn computer, en niet weer alles kwijt wilde zijn met het synchroniseren.

Nu werd het toch wel weer eens tijd om te doen. Ik heb op synchroniseren geklikt en hij begint met het maken van een Reservekopie...en dan gaat het fout! Hij blijft eerst ontzettend lang zitten in het opstarten van het maken van een reservekopie...en dan doet hij er nog een eeuwen over om verder te komen. Vanacht heb ik hem aan laten staan, en na 9 uur reservekopie maken, was hij nog niet klaar. Dit is toch niet normaal?!

Ik heb hem ook eerder moeten stoppen, omdat ik gewoon naar school moest. Dus nog steeds geen reservekopie. Kan dit niet sneller?

Ik heb inmiddels de sync verder gezet...al mijn muziek is eraf, maar volgens mij is alles gesynced. Hij is op dit moment ook alle aankopen aan het overzetten, zodat ik die blijf houden.

Ik hoor van vele mensen dat ik absoluut niet moet gaan updaten naar 4.1, Het zou mijn batterij aanzienlijk sneller doen laten leeglopen en het toestel toch meer vertragen dan bij de 3.1.3 firmware. Dus als dit niet hoeft, dat laat ik het liever zo. Jammer, maar beter dan de nadelen!

Lang verhaal kort:

1. Kan ik het maken van een reservekopie (iphone 3G, 3.1.3, itunes 10) versnellen?
2. Moet ik anders perse upgraden naar 4.1?

Bedankt alvast!

P.S. ik heb nog gezocht, maar ik heb deze vraag nog niet concreet kunnen vinden. Excusez moi, als hij er al wel staat.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:19.