iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Reeds bestaande iPhone wordt door iTunes als een nieuwe gezien (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/72805-reeds-bestaande-iphone-wordt-door-itunes-nieuwe-gezien.html)

triple-iks 23-09-10 18:45

Reeds bestaande iPhone wordt door iTunes als een nieuwe gezien
 
Op mijn iPhone staan foto's. Ik wil deze importeren op mijn mac. Probleem is alleen dat de telefoon volgens iTunes nog geregistreerd/geconfigureerd moet worden???
Ik kan dan ervoor kiezen om deze te configureren als een nieuwe iPhone. Maar dan ben ik bang dat alle foto's/data worden gewist van de iPhone.

Of ik kan ervoor kiezen om een reserve copy terug te zetten. Dit is ook geen optie, want deze iPhone is nog nooit aan deze mac gekoppeld geweest. In dit geval zal dus zeker alle data worden gewist.

Zolang ik een van beide opties niet heb gekozen, wordt de iPhone niet gezien door bijv iPhoto. Ik kan dus op deze wijze de foto's niet van de iPhone kopieren.

Heeft er iemand suggesties?

WDS001 23-09-10 18:46

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:27.