iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   iTunes detecteerd iPhone niet (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/73274-itunes-detecteerd-iphone-niet.html)

Barones 28-09-10 09:24

iTunes detecteerd iPhone niet
 
Hallo allemaal,

Mijn iPhone wordt niet meer gedetecteerd door iTunes. Het begon toen ik iTunes 10 geïnstalleerd had. Mijn iPhone was toen jailbroken.
Hierop heb ik iTunes 9.2 geïnstalleerd, mijn iPhone werd toen wel weer gedetecteerd, alleen de bestanden van iTunes waren verkeerd en konden niet op de iPhone gezet worden. Nu goed, ik weer iTunes 10 opnieuw geïnstalleerd en mijn iPhone werd gedetecteerd. Dat was echter voor één keer en daarna ook niet meer. Nog wat verder het internet nagekeken, met de raad dat ik misschien nieuwe firmware er op moet zetten.
Vervolgens iTunes wéér opnieuw geïnstalleerd en meteen de jailbreak versie vervangen door firmware versie 4.1. Mijn iPhone werd toen twee keer gedetecteerd door iTunes, maar wordt wederom niet meer gedetecteerd.

Het vreemde is echter, dat de iPhone wel gedetecteerd wordt door iPhoto en dat de iPhone zelf wel aangeeft dat hij aangekoppeld is en opgeladen wordt.
Bij de voorkeuren van iTunes staat het voorkomen van automatische synchronisatie gewoon uit.

Wie weet wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn en wat ik zou kunnen doen?

machil 09-10-10 17:56

Zelfde probleem, inmiddels opgelost door iTunes opnieuw op te halen en installeren. Ziet nu de Iphone wel en kan synchroniseren. Geen idee over oorzaak gevolg, maar het werkt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:22.