iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iTunes 10 doet niets... (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/73894-itunes-10-doet-niets.html)

doekoe 04-10-10 22:13

iTunes 10 doet niets...
 
Beste iPhone liefhebbers,

Mijn vriendin heeft recentelijk een iPhone 4 gekocht, met een T-Mobile abonnement. Ze heeft iTunes 10 geinstalleerd, maar dat wilde niet werken. Zo eigenwijs als ik ben, dacht ik 'dat doe ik wel even'. Mooi niet dus.

De betreffende pc is een Acer laptop met Windows XP SP3. Aan het einde van het installatieproces van iTunes kun je het vakje aanvinken waardoor iTunes zou moeten starten. Dat gebeurt dan echter niet. Gewoon via Start, alle programma's, iTunes opstarten doet ook niets. Ook via de verkenner start iTunes niet. Bij al deze verschillende manieren van starten zie je wel even het zandlopertje.
Hoewel iTunes niet start, zie je bij taakbeheer wel de verschillende processen staan: iTunes.exe, iTunesHelper.exe, AppleMobileDeviceHelper.exe en iPodService.exe.

Ook de computer opnieuw opstarten werkt niet...

Wie weet raad?

King1987 04-10-10 22:18

Heel de rambam verwijderen in Configuratiescherm/software en dan opnieuw installeren? Wellicht dat er iets verkeerd is gegaan bij de installatie. (het blijft windows :D :p).

Vergeet niet opnieuw te downloaden van Apple en niet het reeds gedownloade bestand te gebruiken. Wellicht is het gedownloade bestand corrupt.

doekoe 04-10-10 22:34

Hallo King,

Dit had ik ook al bedacht en elders op inet reeds gelezen. Dat heb ik dus ook al geprobeerd, maar helaas zonder resultaat... toch bedankt voor je reactie!

vuurvreter 04-10-10 23:04

Als administrator opstarten, misschien?
Rechtermuisknop en administrator kiezen.

ButcherJF 05-10-10 08:11

Schakel de antivirussoftware (NOD wellicht?) eens uit.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:58.