iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Synchronisatie testen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/74463-synchronisatie-testen.html)

metalmakker 09-10-10 17:35

Synchronisatie testen
 
Ik heb mijn oude computer vervangen door een fijne laptop. Echter, mijn iphone syncte ik met mijn computer en dat gaat nu niet met de laptop, omdat de iphone maar met 1 bibliotheek gesynct kan worden (toch?).
Ik heb mijn muziek gewoon overgezet, dat was geen punt, maar hoe pak ik het aan met mijn apps, agenda en contacten? Vooral mijn contacten zijn essentieel.
Ik wil proberen Google Sync te gebruiken, maar ben bang dat ik de contacten uit mijn iphone kwijtraak.
De vraag is nu: als ik een reservekopie maak van mijn iphone, wat werkt zo te zien, kan ik dan als het allemaal fout gaat gewoon de reservekopie terugzetten en heb ik dan mijn contacten gewoon weer terug?

Kon er maar eventjes iemand meekijken...

WDS001 09-10-10 17:36

Je contacten zullen niet worden verwijderd van je iPhone, maar worden gesynchroniseerd met Outlook of opgeslagen in je reservekopie. Zo ook je apps en agenda.

metalmakker 09-10-10 18:29

Okee, ik had inderdaad na het posten via de ?-link die automatisch in de post wordt geplaatst gezien wat er in de reservekopie komt te staan. Mooi.

Nog een vraag, ik heb mijn de mail applicatie van de iphone al zo ingesteld dat hij mijn gmail account weergeeft. Kan ik nu wel dezelfde account gebruiken in Google Sync?

Shorty007 14-10-10 21:49

dan moet je gmail als Exchange account instellen op je iPhone...
Dan synct die je mail, agenda en contacten (in theorie).
Bij mij werkt de contacten sync niet goed, was contacten steeds kwijt en dan later stonden ze er weer en dan weer niet... sync dus me contacten niet meer...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:25.