iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iphone 3g wordt niet meer herkend (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/76293-iphone-3g-wordt-niet-meer-herkend.html)

pgorel 27-10-10 14:28

iphone 3g wordt niet meer herkend
 
Hi, er zal ongetwijfeld ergens al wel wat over te lezen zijn maar ik kon het niet zo snel vinden.

Ik heb een iphone 3g waar ik 4.0.1 gejailbreakt had opstaan, werkte prima geen problemen. Echter heb ik inmiddels al een iphone 4 en een ipad. dus ik wou me iphone 3g verkopen. (het is een officieele telefoon van t-mobile, simlock vrij gemaakt (ook door tmobile)

Dus ik dacht ik update hem naar 4.1 (officieel) hoefde geen jailbreak meer op en itunes kwam daarmee. Dus ik heb gezegd ok, hij ging 4.1 downloaden en dan meteen installeren, hij maakte keurig netjes een backup (was niet nodig geweest want hij wordt toch verkocht) en ging toen rebooten in recovery modus. echter ging er iets fout met de driver installeren op dat moment (windows 7) en nu wordt me iphone niet meer herkend in itunes of door windows. en hij blijft in recovery modus staan en ik krijg hem hier niet meer uit. Uiteraard wel dfu modus geprobeerd maar ook dan wordt hij niet herkend door itunes of windows.

Kleine kantekening:
Er zit nu nog een oude simkaart van vodafone in, maar deze is gedeactiveerd want ik heb nu de microsim versie in me iphone4 zitten. Maar dat zal niet mogen uitmaken lijkt me. aangezien hij nu niet eens meer herkend wordt door itunes. En dat werd hij voor het update proces wel.

Iemand een idee?

Chrisl 27-10-10 14:36

Hij staat nu nog in recovery? Probeer hem eens met TinyUmbrella uit recovery te kicken. (Dit door op de knop "kick out of recovery" in TinyUmbrella te klikken :-))

pgorel 27-10-10 14:39

ja hij staat nu nog steeds in recovery. ga het proberen je hoort zo van me!

pgorel 27-10-10 14:42

okay ik zie die button wel waar je het over hebt maar hij blijft geyed out... hij lijkt wel gewoon niet herkend te worden... lijkt me die driver issue waar ik het hierboven overhad die windows/itunes gaat installeren voor je connectie met je iphone/ipad


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:42.