iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Itunes ww nodig voor update (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/76350-itunes-ww-nodig-voor-update.html)

Burn89 28-10-10 01:19

Itunes ww nodig voor update
 
Mijn pa heeft anderhalve maand geleden een Iphone 3gs gekocht via MP. Dik tevreden en ook niks mee, alleen zitten we met een klein probleem. De appstore geeft 5 updates weer maar zodra we die willen updaten moet dat gebeuren met de itunes gebruikersnaam (wachtwoord) van de vorige eigenaar.
Bij instellingen en dan store staat gewoon dat me pa is ingelogd op zijn eigen account en ook bij nieuwe apps gebruikt die zijn eigen account.
Iemand een idee wat we er aan kunnen doen om het account van de vorige eigenaar te verwijderen zodat we de apps gewoon weer kunnen updaten?
[edit] De iphone is opnieuw gesynchroniseerd en is dus als nieuw in gebruik genomen.

eentje 28-10-10 17:30

Er wordt in iTunes herhaaldelijk gevraagd om de computer te machtigen voor het afspelen van aankopen van de iTunes Store kijk hier eens :)

WDS001 28-10-10 20:11

Als die apps aangekocht zijn op het account van de vorige eigenaar en je weet het wachtwoord niet, dan is er absoluut geen mogelijkheid om die apps nog te updaten. Bij het volgende herstel worden die apps trouwens verwijderd aangezien de computer niet gemachtigd is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:59.