iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Foto's synchroniseren vanuit filmrol naar pc naar fotobibliotheek (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/76398-foto-s-synchroniseren-vanuit-filmrol-naar-pc-naar-fotobibliotheek.html)

Culo 28-10-10 20:56

Foto's synchroniseren vanuit filmrol naar pc naar fotobibliotheek
 
Momenteel heb ik in iTunes ingesteld dat de foto's tussen map X en mijn iphone gesynct worden. De eerste keer werden de foto's van filmrol naar de pc gekopieerd en daarna naar de filmbibliotheek.

Ondertussen heb ik een hoop meer foto's gemaakt (staan dus in filmrol) maar die worden niet meer naar mn pc gekopieerd. Hoe krijg ik dit weer werkend, want ik kan er niks over terugvinden in de instellingen?

Edit: ik merk net een tweede probleempje, als ik de app foto's open word alles de eerste keer goed weergegeven. Als ik het programma dan sluit en nogmaals open blijft het hele scherm zwart, en komt het programma niet in beeld

denman80 26-04-11 10:51

Ik weet het ook ff niet.
Sunchroniseer altijd heel braaf mijn foto's maar waar zet Itunes de foto's uit Filmrol weg? Kan ze niet terugvinden.

iWiefring 26-04-11 11:43

Als je Windows hebt moet je zelf even naar je iPhone browsen en vervolgens de foto's in de map knippen en plakken waar je mee synchroniseert met je computer, want de synchronisatie zorgt er niet voor dat de foto's uit je filmrol op je computer komen te staan.

denman80 26-04-11 14:43

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring (Bericht 668038)
Als je Windows hebt moet je zelf even naar je iPhone browsen en vervolgens de foto's in de map knippen en plakken waar je mee synchroniseert met je computer, want de synchronisatie zorgt er niet voor dat de foto's uit je filmrol op je computer komen te staan.Ook niet ondanks ik wel de *.ithmb files op de pc vind?

iWiefring 26-04-11 18:20

Dan weet ik niet hoe jij synchroniseert of waar deze staan want ik heb totaal geen idee waar deze zich bevinden.

denman80 27-04-11 07:10

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring (Bericht 668173)
Dan weet ik niet hoe jij synchroniseert of waar deze staan want ik heb totaal geen idee waar deze zich bevinden.


Ik vond ze bij mij in: mijnafbeeldingen/ipodcache

iWiefring 27-04-11 18:10

Ja maar ik heb het over de echte afbeelding en niet die bestanden. Want die ithmb bestanden worden altijd gesynct heb ik het idee. En als je een Mac hebt met iPhote word je camera roll weer wel met de pc gesynct? Heel raar allemaal..

yvetskie 10-09-11 20:07

fotoos van filmrol zijn eenvoudig naar je pc over te zetten.. sluit itunes af en zorg dat syncen zodra iphone wordt aangesloten aan itunes uit staat ,daarna iphone met datakabel aansluiten aan pc dan wordt de iphone als harde schijf gezien en kun je net als met een camera je fotoos importeren naar een map op je pc :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:05.