iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Waterschade 3GS connect niet met itunes maar werkt wel (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/76600-waterschade-3gs-connect-niet-itunes-maar-werkt.html)

Baggio13 31-10-10 17:36

Waterschade 3GS connect niet met itunes maar werkt wel
 
Hallo,

Ik heb een Iphone 3GS met de nieuwste updates en alles geinstalleerd.
Ik heb mijn Iphone per ongeluk in het water laten vallen maar deze direct in een kom met rijst gelegd om zo al het vocht er nog uit t trekken.

Hij lijkt me op dit moment vrij droog op enkele vochtblaasjes onder het scherm na. De Iphone ging vanzelf een aantal keren aan en uit. Toen de iphone aanstond en naar het lochscherm ging heb ik de code ingetoetst en kwam ik in het beginscherm. Echter ging de Iphone toen zijn eigen gang en 'drukte' op allerlei toetsen en app's. Ik heb hem toen weer gelocked waarna hij ook zelf codes begon in te toetsen. Toen heb ik hem weer helemaal uitgezet. (ik gok dat dit kwam door de druk van het vocht onder het scherm?).

Anyway, nu heb ik hem nog eens geprobeerd aan te zetten en krijg ik een scherm waarop staat dat ik de iphone moet aansluiten op itunes (het bekende usb kabeltje met itunes logo). Echter wanneer ik hem aansluit op de pc aan Itunes geeft Itunes de volgende melding weer:

"Itunes kan geen verbinding tot stand brengen met de iPhone iPhone van Robert, omdat deze met een toegangscode is beveiligd. U moet uw toegangscode op de iPhone invoeren voordat deze met iTunes kan worden gebruikt."

Probleem: ik kan nergens een toegangscode invoeren omdat hij hier simpelweg nergens om vraagt....

What to do?

Baggio13 31-10-10 21:53

Probleem is opgelost.. kan helaas niet verklaren hoe maar na nog een tijdje in de rijst laten drogen en weer een poging doen om hem aan te zetten ging hij weer naar het gewone lock scherm en kan ik hem ook weer aansluiten op iTunes =)

:D

jonan1 06-11-10 19:40

Zelfde probleem
 
Hallo,

Met mijn iPod touch 2G is vandaag precies hetzelfde gebeurt.
Grote watervlekken, vanzelf aan en uit en dingen openen.
Ik heb hem erna nog wel een paar keer aan- enuit gezet, wat je eigelijk niet moet doen.
Hij staat nu UIT in een bakje (bruine zilvervlies, is dat goed) rijst.
Welke en hoelang rijst gebruikte jij?
Bedankt.

Jonan

Baggio13 06-11-10 20:07

Hallo Johan,

Welke rijst maakt niet zo veel uit, elke rijst absorbeert water. Laat hem gewoon drogen en draai hem af en toe eens op zijn kop zodat het water niet naar een punt loopt in je iPod. (vooral met kalk etc. kan dat problemen veroorzaken wanneer te veel op een plaats droogt).

Verder is het zoals ik al zei wellicht stom geluk. In eerste instantie werkte hij niet meer en naderhand wel. Zoals je al zei is het slecht om hem aan en uit te zetten en hem aan te sluiten op de pc. Probeer dat ook even een dag of 2 uit te stellen (lukte mij niet haha)

Succes ermee, verder kan ik je helaas niet helpen. (Googlen op je probleem helpt soms ook nog wel eens....)

Groeten Robert


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:50.