iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Iphone 3GS naar Iphone4, apps gaan niet over (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/76951-iphone-3gs-naar-iphone4-apps-gaan-niet-over.html)

cozmo 04-11-10 21:36

Iphone 3GS naar Iphone4, apps gaan niet over
 
Heb net geupgrade van mn 3GS naar de 4, netjes alles gesynched met de nieuwste itunes versie. Probleem is echter dat geen enkele app over gezet wordt naar mn iPhone 4. Alle settings, mail, adresboek, smsjes etc zijn netjes over. Geen enkele gratis of betaalde app krijg ik echter over van de 3 naar de 4.
Normaal zou ik me er niet zo druk over maken want zoveel gekochte apps heb ik niet maar een van de apps is Angry Birds die ik volledig 3 ster heb uitgespeeld en ik hoef niet uit te leggen hoeveel tijd daar in is gaan zitten :D

Issue is volgens mij: Heb een maand of wat geleden mn pc opnieuw installed met win7. Nieuwste itunes dr op en mn iPhone 3GS gesynched. Echter had ik geen zin om mn muziek dr opnieuw op te zetten dus heb niet volledig gesynched(??)
Heb nu meerdere backups en synchs van de Iphone 3 naar de 4 gezet maar er komt nogsteeds geen enkele app over. Please help, much appreciated! :d

cozmo 05-11-10 18:30

nevermind, zelf a de oplossing gevonden door alles nogmaals te downloaden, er hoeft geen tweede keer voor de apps te betalen. Alle settings zijn blijkbaar door de backup wel overgenomen.

XIII 05-11-10 18:56

Probleem opgelost en al vaker voorbij gekomen, dus een slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:08.