Gegevens Iphone3 overzetten naar Iphone4

Gegevens Iphone3 overzetten naar Iphone4 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Hoe kan ik (via Itunes neem ik aan) mijn oude gegevens en instellingen zoals SMS en applicatie-instellingen weer op mijn nieuwe iPhone zetten? Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 24 November 2010, 15:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 20
Standaard Gegevens Iphone3 overzetten naar Iphone4

Hoi,

Hoe kan ik (via Itunes neem ik aan) mijn oude gegevens en instellingen zoals SMS en applicatie-instellingen weer op mijn nieuwe iPhone zetten?
Ik heb bijv. een applicatie die al mijn wachtwoorden heeft opgeslagen op de iPhone3 en die gegevens wil ik weer terughebben op de iPhone4.

Iedere tip is welkom!

Frank.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 November 2010, 15:40
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

 Verplaatst naar: Synchronisatie

Gewoon een reservekopie maken van je iPhone 3G en die terugplaatsen op je iPhone 4.
  #3  
Oud 28 November 2010, 20:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: noorden
Berichten: 128
Standaard

Ik zit dus met hetzelfde..Dinsdag haal ik mijn iPhone4 op en wil dus ook alles even overzetten..Dus eerst mijn 3Gs aan itunes, heb deze trouwens nog nooit ge-update gezien ik hem simlockvrij heb laten maken, anders ben ik mijn simlock kwijt toch? Dan komt er loskoppelen toegestaan te staan, vervolgens mijn iPhone4 eraan en dan heb ik alles erop staan?

Daarna geef ik mijn oude iPhone aan mijn schoonzus, maar moeten mijn foto's/muziek/berichten/mails er af natuurlijk..Gewoon bij instellingen doen?

Alvast bedankt voor de tips..Ben nog steeds lerende...
  #4  
Oud 29 November 2010, 14:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: noorden
Berichten: 128
Standaard

Zie bovenstaand..Zo werkt het toch?
  #5  
Oud 29 November 2010, 15:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 20
Standaard

Ik zal je vertellen wat ik heb gedaan.

Ik heb als eerste een reserve-kopie van mijn oude iPhone gemaakt. Die van mij had gn simlock of zo maar dat zou niet uit mogen maken.

Vervolgens heb ik mijn nieuwe iPhone4 aan de pc gehangen. Doorloop de stappen en wacht tot Itunes je Iphone4 heeft geaccepteerd.

In het linker-deel van het scherm zie je in het venster je iPhone staan. Klik met de rechter-muisknop op de iPhone en kies voor 'terugzetten backup van iPhone' of soortgelijke woorden. Alle gegevens worden nu van je oude iPhone overgezet naar je nieuwe iPhone.

Let op: Als je je oude iPhone een upgrade hebt gegeven naar IOS 4.2 dan moet je, voordat je de backup terugzet hetzelfde doen met iPhone4 anders kun je gn backup terugzetten.

Dit heeft bij mij prima gewerkt.

Veel plezier met je nieuwe iPhone!

Frank.
  #6  
Oud 29 November 2010, 15:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2010
Berichten: 10
Standaard

Frank,

Wat bedoel je met 'Als je je oude iPhone een upgrade hebt gegeven naar IOS 4.2 dan moet je, voordat je de backup terugzet hetzelfde doen met iPhone4 anders kun je gn backup terugzetten.'

wat moet ik hetzelfde doen met de 4 voordat ik de backup kan terugzetten ?

gr Rene
  #7  
Oud 29 November 2010, 16:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 20
Standaard

Ja, dat klopt. Beide iPhones moeten over hetzelfde IOS beschikken. Mijn oude iPhone had 4.2 en mijn nieuwe iPhone4 had 4.1 dus dat moest ik eerst rechtzetten.

Groet,

Frank.
  #8  
Oud 29 November 2010, 19:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: noorden
Berichten: 128
Standaard

Ai..Dat gaat dan niet..mijn oude draait op 3.1.2 of 3 volgens mij...als ik daar 4.1 op zet ben ik mijn simlock kwijt en mijn schoonzus kan er dan ook niks mee dus? Dit moet echt? Heb nog nooit ge-update via itunes, dus hierin ben ik echt nog een leek...
  #9  
Oud 29 November 2010, 19:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 20
Standaard

Ik ben bang dat dat inderdaad moet, wil je je gegevens behouden.
Is jouw telefoon ouder dan n jaar? In dat geval kun je de telefoon gratis laten unlocken door je telecom-provider.
Volgens mij ben je trouwens je je simlock niet kwijt als je gaat upgraden.
Je zult echt met Itunes aan de gang moeten.

Groet,

Frank.
  #10  
Oud 30 November 2010, 20:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: noorden
Berichten: 128
Standaard

Vandaag gehaald...Het is gelukt om alles over te zetten..Dan wel: Contacten/apps/foto's...
Muziek staat er niet op en moest email en internet weer instellen, maar dit werkt nu ook..
Krijg wel gelijk een updatevraag om 4.2.1 te installeren? Nog maar niet doen denk?
Alvast bedankt voor de hulp hierboven..Toppie!!!
  #11  
Oud 30 November 2010, 21:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 20
Standaard

Waarom zou je dat niet doen?

Gewoon installeren en klaar is kees.

Ik adviseer je wel om vanaf nu regelmatig je iPhone te syncen via Itunes.
Zodoende heb je altijd een backup bij de hand.

Suc6ermee!

Groet,

Frank.
  #12  
Oud 30 November 2010, 21:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: noorden
Berichten: 128
Standaard

Lees hier dat batterij minder wordt etc..En ik mis nog niks omdat ik hem net heb ja..Haha..
Moet wel goed blijven doen natuurlijk...
  #13  
Oud 29 August 2011, 11:51
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 August 2011
Berichten: 9
Standaard

Dus ik moet gewoon een backup maken op mijn computer (mijn 4 komt als het goed is vandaag) en vervolgens die backup op de 4 zetten. Wordt de 4 standaard geleverd met 4.2.1 ? Alvast bedankt.
  #14  
Oud 29 August 2011, 12:00
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Je mag er vanuit gaan dat een nieuwe iPhone 4 met 1 van de laatste firmwareversies geleverd wordt. Dus 4.3.4 of 4.3.5.

Je kunt inderdaad een reservekopie maken van je huidige iPhone en deze vervolgens na activatie van je nieuwe iPhone daar op zetten.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #15  
Oud 29 August 2011, 12:02
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 August 2011
Berichten: 9
Standaard

Maar ik las dat de versies gelijk moeten zijn dus dan moet ik dus eigenlijk even zorgen dat die versie ook op mijn 3G komt...
  #16  
Oud 29 August 2011, 12:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 20
Standaard

Koppel je nieuwe iPhone aan je pc en activeer deze met Itunes. Als de iPhone is geactiveerd staat er verder nog niets aan gegevens op maar dat is niet zo erg.

Controleer eerst of je nieuwe Iphone dezelfde OS heeft als je oude iPhone. Ik ga er dan van uit dat je je 'oude iPhone' volledig hebt bijgewerkt.
Zijn beide OS-en gelijk dan maak je een reserve-kopie van je oude iPhone.

Nadat je een reserve-kopie van je oude iPhone hebt gemaakt koppel je je nieuwe iPhone aan de pc.
In de linker-kolom zie je je iPhone staan.
Klik met de rechter-muisknop op de naam van je iPhone en selecteer 'terugzetten van backup'.

Ik weet niet exact wat er staat maar dat zie je vanzelf. Selecteer vervolgens de laatst gemaakte backup van je oude iPhone en laat Itunes zijn/haar (?) werk doen.

Nu heb je al je gegevens op je nieuwe iPhone staan.
Op deze manier heb ik het destijds gedaan en dat werkte prima.

Suc6ermee en veel plezier met je iPhone.

Groet,

Frank.
  #17  
Oud 29 August 2011, 12:06
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 August 2011
Berichten: 9
Standaard

Het enige probleem is dat als ik beide telefoons helemaal up-to-date maak mijn 3g gewoon niet meer werkt (daarom ben ik ook met updates gestopt) daar wordt hij namelijk kapot langzaam van en eigenlijk moet ik de telefoon nog doorgeven aan iemand, kan ik dan weer een oude versie terug erop zetten?
  #18  
Oud 29 August 2011, 12:11
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

De softwareversie van de iPhone waarop je een reservekopie wilt terug zetten mag geen oudere versie zijn dan de versie waarop de reservekopie gemaakt is. Dezelfde versie of nieuwer is geen probleem. De laatste softwareversie voor een 3G is 4.2.1. Voor de iPhone 4 is dat 4.3.5.
Je hoeft de 3G dus ook niet te updaten naar 4.2.1 (als die er nog niet op staat).
  #19  
Oud 29 August 2011, 12:12
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 August 2011
Berichten: 9
Standaard

ja ik heb 4.2.1... Dit wordt nog lastig. Ik denk dat ik het m'n vader ga laten doen
  #20  
Oud 29 August 2011, 12:13
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CharlotChristi Bekijk bericht
ja ik heb 4.2.1... Dit wordt nog lastig. Ik denk dat ik het m'n vader ga laten doen
Wat is dan het probleem? Geen toch, lijkt mij?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
email adressen overzetten naar iphone4 vangoor iPhone algemeen 0 25 May 2011 21:58
alle gegevens overzetten van iphone4/16 naar 4/32 fiero iTunes 2 29 December 2010 20:03
Gegevens van Ipod naar Iphone 4 overzetten? dutchronnie iTunes 0 13 October 2010 16:20
gegevens overzetten naar iPhone 4 MarcH iTunes 2 30 July 2010 18:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:36.