iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   sms overzetten van iphone 3gs naar iphone 4? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/79496-sms-overzetten-iphone-3gs-naar-iphone-4-a.html)

egeltje 07-12-10 15:35

sms overzetten van iphone 3gs naar iphone 4?
 
ik krijg deze week een iphone 4 bij een abonnement. m'n nummer neem ik dan mee en wordt overgezet van prepaid naar abonnement. nu heb ik al een 3gs, waarin ik m'n huidige prepaid simkaart heb zitten. ik gebruik deze telefoon en dit nummer voor m'n werk, en bewaar alle smsjes die ik krijg. nou heb ik begrepen dat ik deze simkaart niet kan behouden en dat ik een microsim krijg toegestuurd, die ik niet in de 3gs kan stoppen. ik moet dan dus een nieuwe sim met een nieuw toestel gaan gebruiken. mijn smsjes zijn erg belangrijk voor me en ik mag ze niet kwijtraken, ook moeten ze in hetzelfde toestel zitten dat ik ga gebruiken. kan ik ze overzetten naar m'n nieuwe telefoon?
hopelijk alvast bedankt.

wouter1981 07-12-10 15:51

Gewoon een backup maken met iTunes en deze terugzetten op de nieuwe iPhone.

En de volgende keer de zoekfunctie gebruiken.

egeltje 07-12-10 16:04

Ik zie net dat ik met een microsim adapter dus m'n nieuwe kaart in m'n oude 3gs kan kan gebruiken, en daarmee m'n smsjes kan behouden. Maar het zou pas echt fijn zijn als alles van m'n oude iphone op m'n nieuwe iphone kan, dan hoef ik die voorlopig niet te unlocken en er geen nieuwe simkaart voor te halen.
Ok, dus met een backup zet je ook alle ontvangen smsjes en de berichtgeschiedenis ervan op je nieuwe toestel? Echt compleet alle smsgesprekken? Wat kan je nog meer overzetten met een back up?

Ook als ik de "zoek" functie hier gebruik, krijg ik vaak een melding dat de pagina niet weergeven kan worden. hoe kan dat? Kan ik liever een andere browser installeren? Ik heb nu gewoon internet explorer.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:39.