iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   iPhone synchroniseren met nieuwe laptop (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/80426-iphone-synchroniseren-nieuwe-laptop.html)

wessie17070 19-12-10 22:12

iPhone synchroniseren met nieuwe laptop
 
Hallo mensen,

ik wil de iPhone 4 synchroniseren met een nieuwe MacBook Air. Voorheen synchroniseerde de iPhone altijd met een Windows laptop.

Nu moet alle info/instellingen van de iPhone naar de 'nieuwe' iTunes maar dan krijgen we het welbekende probleem dat de iPhone gewist moet worden om verder te kunnen gaan omdat de iphone gesynchroniseerd is met een andere computer.

Dat wil ik natuurlijk niet. Ben nu bezig om de iTunes bibliotheek van de oude laptop te kopieren naar USB stick en te plakken naar de nieuwe iTunes. De muziek is dan voor elkaar.

Hoe gaat het met de contacten overzetten van de iPhone naar de Macbook Air? Kan de melding dan genegeerd worden en gewoon bij info Adresboek laten synchroniseren? Of gaat het dan mis.

De contacten is nog het belangrijkste, daar staan 500 contacten op...

ghaagsma 02-01-11 22:11

muziek bibliotheek copieeren op externe schijf en op je macbook kopieeren naar je nieuwe i-tunes en daarna synchroniseren en walla, alles is gesynchroniseerd, heb een paar dagen geleden hetzelfde gedaan.

woutervandenberg 03-01-11 18:31

wat als je windows laptop gecrashed is en je daar niet meer in kunt hoe kan ik dan mijn muziek van mijn iphone op mijn nieuwe macbook pro zetten??

denandres 04-01-11 18:39

Had hetzelfde probleem, best mottig maar kan gelukkig opgelost worden met SharePod
SharePod
Gratis klein en vooral heel behulpzaam programmatje!
Veel succes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:45.