iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Synchroniseren andere pc, beltonen en muziek kwijt (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/80600-synchroniseren-andere-pc-beltonen-muziek-kwijt.html)

Robbert1978 21-12-10 23:04

Synchroniseren andere pc, beltonen en muziek kwijt
 
Ik heb sinds kort een Iphone 4. Verder helemaal nieuw op het apple vlak.

Wat mij opvalt, ik had een aantal cd's op mijn iphone gezet en een aantal beltonen gedownload. Nu had ik itunes op een andere pc gezet (met zelfde itunes ID) en nu ben ik mijn muziek op mijn iphone kwijt en ook de beltonen die ik had gedownload. Ik denk dat hij dit met synchroniseren heeft gedaan omdat die beltonen en die muziek niet op deze pc staan

Hoe kan ik tegengaan dat hij dingen van de iphone afhaalt zoals muziek en de beltonen?

arpos 21-11-13 12:44

Open iTunes.

Kies de optie Zoek naar beschikbare downloads in het menu Store boven aan het scherm. Als u Windows gebruikt en de menubalk niet zichtbaar is, drukt u op Ctrl-B om de balk weer te geven.

Voer uw accountnaam en wachtwoord in en klik op Zoek. Uw aankopen worden nu gedownload. Als er tijdens het downloaden een foutbericht wordt weergegeven, schakelt u de webacceleratie- of firewallsoftware uit die u op uw computer hebt geïnstalleerd.
Als u het downloaden wilt pauzeren en op een later tijdstip wilt hervatten, klikt u op Downloads aan de linkerkant in iTunes en vervolgens op Pauzeer alles in de rechterbenedenhoek. Wanneer u het downloaden weer wilt hervatten, klikt u op Zoek naar beschikbare downloads in het menu Store boven aan het scherm, voert u uw accountnaam en wachtwoord in en klikt u vervolgens op de knop Zoek.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:26.