iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: 2 iphones, 1 i-tunes bibliotheek (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/80948-2-iphones-1-i-tunes-bibliotheek.html)

karin21 27-12-10 15:01

2 iphones, 1 i-tunes bibliotheek
 
Ik heb de volgende vraag:

Ik en mijn vriendin hebben allebei een Iphone. Is het mogelijk dat ik muziek van haar bibliotheek ook op mijn Iphone kan zetten en andersom? Het gaat alleen om de muziek. Het zijn geen gekochte nummers van Itunes. Is dit mogelijk? Of ben ik dan alles kwijt, hij geeft namelijk aan dat als we het vinkje bij muziek handmatig beheren aanzetten er wijzigingen zijn aangebracht op de Iphone en wil hem dan gaan syncen.

hean 02-01-11 14:31

ik zit met hetzelfde geval, ik heb een iphone 4 en gebruik hem al een flinke tijd. nu heb ik mijn vriendin haar splinternieuw iphone toegewezen aan mijn itunes account ivm eerdere aankopen van apps de helft van mijn contacten enz.

nu heb ik de iphone mijn eigen naam gegeven en die van haar een eigen naam.

wat gebeurt er nu de volgende keer als ik mijn iphone synchroniseer en zei de keer erop die van haar..........

blijven ze dan wel appart, dus niet dat mijn contacten weer bij haar komen te staan enz.

of moet ik voor haar toch een apparte account aanmaken??

mvg

han vrolijks

NivramRa 02-01-11 17:41

Mijn ervaring is dat ze gescheiden blijven. Maar dit was bij m'n iPod Touch altijd zo. Van m'n vader en mezelf. Eigen voorkeuren etc. blijven hetzelfde.

Het is niet mogelijk om muziek van iemand anders z'n bibliotheek op je iTunes te zetten. De computer zal dan je iPod/iPhone leeggooien en de muziek op de iTunes synchroniseren van de pc waar die op aangesloten is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:40.