iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Tip om films in iTunes en op je iPhone te plaatsen: VideoDrive (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/83095-tip-om-films-itunes-op-iphone-plaatsen-videodrive.html)

tom2020 23-01-11 13:15

Tip om films in iTunes en op je iPhone te plaatsen: VideoDrive
 
Ik heb een hoop videos (films, series, ...) op mijn Mac, maar natuurlijk zijn die niet allemaal in MP4 formaat. En dat wil ik uiteraard om ze op mijn iPhone te krijgen. Via iTunes want ik wil niet meer jailbreaken.

Nu heb ik een leuke tool ontdekt: VideoDrive. Die laat toe om gelijk welke video (ik heb nog geen enkele video gehad die hij niet aankon) in iTunes te plaatsen. Je kan hierbij kiezen om ze te converteren naar MP4 of om ze in hun oorspronkelijk formaat te houden.

Tegelijk wordt ook een beschrijving en een afbeelding toegevoegd aan je video. Ik heb de software gelijk aangeschaft, en ben er nog steeds uiterst tevreden over. :D

Zijn er anderen die deze tool vaak gebruiken? Welke tips kan je geven, want er zitten nogal wat geavanceerde functies in lijkt me. Zo kan je ook converteren via HandBrake en zo.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:07.