iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Outlook 2011 Agenda Sync't niet helemaal. (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/83313-outlook-2011-agenda-sync-t-niet-helemaal.html)

stootvoeg 25-01-11 20:59

Outlook 2011 Agenda Sync't niet helemaal.
 
Als ik via ITunes - Outlook 2010 mijn agenda syncroniseer, krijg ik wel de agenda op mijn IPad te zien. Echter sommige afspraken ontbreken (die wél op mijn Windows 7 pc staan).

Heb al aangevinkt dat mij pc de "baas" is bij geavanceerde opties. Heb ook al gesynchroniseed zonder vinkje bij t synchroniseren. En toen weer opnieuw. Maar er ontbreken iedere keer dezelfde gebeurtenissen / afspraken op mijn IPad (en ook Iphone 4 trouwens). Weet iemand n oplossing ??

Groetjes marco

KazV 25-01-11 23:32

Hoe zit het met de afspraken zelf.. is daar iets "bijzonders" mee? Zoals bijvoorbeeld verjaardag, terugkerend, invite

stootvoeg 26-01-11 14:11

Terugkerende afspraken. Die zie ik wel terug. De rest zijn gebeurtenissen. Hier van zie ik er van de ongeveer 80, zo'n 10 wél terug........... Raar dus.

joostvliegen 23-01-12 22:45

ik heb precies hetzelfde probleem. Opeens, sinds enkele weken.
Enkele afspraken uit Exchange-Outlook zijn wel zichtbaar op mijn Iphone en Ipad en enkele niet.
Bijkomstig is ook nog: als ik mijn agenda open op mijn Iphone is mijn Exchange agenda aangevinkt en ook mijn Gmail agenda. Allemaal prima en dan opeens, na een aantal seconden: ploep......exchange agenda wordt zomaar uitgevinkt.

heel vreemd, heel lastig

JolvO 11-10-15 17:29

soort gelijk
 
Bij mij ging het altijd goed, maar sinds een aantal weken worden afspraken niet aangepast, maar gekopieerd.
Dus als ik voorheen een afspraak A had in mijn Outlook, werd die keurig op mijn telefoon overgezet. Als ik vervolgens de afspraak op mijn telefoon naar een andere dag verschoof, en ik deed een sync, verschoof de afspraak. Nu heb ik na sync tweemaal die afspraak staan.
Iemand advies?

Het leek wel of er vroeger een unieke sleutel gebruikt werd, dan kreeg ik soms ook de vraag dat een afspraak op twee locaties was gewijzigd, welke ik wilde behouden. Nu lijkt het of er alleen gekeken wordt of een afspraak er is en zo niet wordt die er in gezet.

Dus als ik een afspraak in Outlook zet, kopieer naar m'n telefoon, wijzig in outlook, ook wijzig op m'n telefoon, dan begrijp je zeker wel dat ik afspraken na een aantal keer sync soms wel vier dubbel heb staan. Inmiddels kan ik m'n agenda dus niet meer vertrouwen dus ga tegenwoordig weer gewoon uit van mijn papieren agenda...... dat kan toch niet de bedoeling zijn.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:34.