iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Verkeerde contacten in m'n iPhone na synchronisatie (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/83943-verkeerde-contacten-m-n-iphone-na-synchronisatie.html)

moon0810 04-02-11 09:13

Verkeerde contacten in m'n iPhone na synchronisatie
 
Mijn vriend heeft van de week zijn iphone aangesloten op de mac en de synchronisatie uitgevoerd. Ik heb het hoofdaccount (we hebben nog geen andere aangemaakt) en mijn contacten stonden in de contactenlijst.

Gisteren heb ik mijn iphone gesynchroniseert met de mac. Daarna kwam ik erachter dat ik heel veel van m'n eigen contacten kwijt ben en hij de contacten van mijn vriend heeft overgenomen. Hoe kan dit?

Toen ik vervolgens geprobeerd heb te herstellen door de vorige backup, stonden er ineens geen contacten meer in en daarna dus weer de 'verkeerde'. Ben ik nu alles kwijt of is er nog een oplossing?

Gr.

moon0810 04-02-11 15:04

Heeft niemand een oplossing???

jorickdd 04-02-11 18:04

Ik heb hetzelfde probleem gehad... De backup is wel goed waarschijnlijk, alleen moet je voor je gaat backuppen uitvinken dat ie synchroniseert, anders verwijderd ie alles gelijk weer opnieuw. Wat je dus moet doen:

-Sluit iphone aan op de computer waar het allemaal misging
-Als ie klaar is met synchroniseren, ga dan in itunes naar je telefoon, klik hem aan en ga naar tabblad info. Daar vink je de optie 'sync contacts with' uit (of de nederlandse variant dus)
-Dan rechtermuisklik je de iphone en klikt 'restore from backup' klik nu de juiste backup aan en het zou weer goed moeten zijn :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:59.