iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Itunes verwijderd. Geen andere pc kan worden gescyngronyseerd. HELP! (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/85164-itunes-verwijderd-geen-andere-pc-worden-gescyngronyseerd-help.html)

Jurrebeste 18-02-11 21:53

Itunes verwijderd. Geen andere pc kan worden gescyngronyseerd. HELP!
 
Hallo,

Ik heb een computer (windows 7), daar had ik iTunes op en mijn iPod Touch 8GB 4.1 gesychronyseerd. Toen deed het internet het niet meer. We hadden de dag ervoor een vpn verbinding willen maken. Toen heb ik wat willen veranderen in de instelling. Toen deed hij het niet meer. Toen ging ik systeemherstel doen. En toen heeft hij die iTunes ook verwijderd. Nu probeerde ik mijn iPod Touch op een andere pc (windows XP) te koppelen, en muziek erop te zetten. Alleen dan zegt hij: wil je alle gegevens van deze iPod verwijderen en deze bibliotheek overnemen. Nee, dat wil ik niet wat dan ben ik al mijn muziek kwijt en mijn betaalde Apps. Dat stond op die andere pc (gedownload). Nu wil ik dus die muziek houden en mijn apps. En nieuwe muziek op de iPod zetten via de iTunes op de andere computer. HELP!

P.S. Het internet op de computer met windows 7 doet het nog steeds niet.

Alvast Bedankt
Groeten,
Jurre

Jurrebeste 19-02-11 00:27

Ik vind het best jammer als alles eraf moet...

ballegooier 19-02-11 08:46

Koppel je iPhone aan je computer en kies voor aankopen overzetten. Misschien helpt dat niet omdat je iPhone alsnog eerst gewist moet....? Tip: maak altijd eerst een backup van je iTunes (bibliotheek) voordat je gaat klooien met herinstallatie etc. Overigens ben je je muziek dan allemal kwijt, maar je Apps mag je allemaal gratis opnieuw downloaden. Als je in iTunes je account bekijkt kun je een aankoop geschiedenis vinden; daar staan oa al je apps in.

Jurrebeste 19-02-11 10:03

Bedankt! Volgens mij doet hij het dan wel weer! :) Ik heb die andere muziek anders nog wel ergens op een cdtje.. ;)

Jurrebeste 19-02-11 10:20

Kan je ook apps die je met jezelfde account op een andere ipod hebt gekocht op mijne zetten? ZELFDE ACCOUNT!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:15.