iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: itunes herstellen, nu alles kwijt (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/85330-itunes-herstellen-alles-kwijt.html)

kim1975 21-02-11 17:49

itunes herstellen, nu alles kwijt
 
beste mensen,
mijn computer was opnieuw geinstalleerd, en sindsdien deed me iTune het niet meer..dus ik dacht ik installeer het opnieuw..met gevolg alles wat ik heb gedownload en betaald heb aan aplicatie is opeens weg..als ik nu mijn iphone weer aanzet zie ik de standaard scherm weer toen ik me iPhone kocht.

ik had op herstellen gedrukt. nu ben ik naar de mac store geweest en die zeiden dat alles geback-up moest staan en dat ik alleen op de back knop hoefde te drukken, maar ik kan nergens die hele back knop vinden.
i kan in itunes alleen de muziek vinden wat ik ooit heb gedownlaod ,maar al me andere aplicatie kan ik nergens terug vinden, ook alme telefoon nummer zijn weg..kortom weer een blanci iphone ;-(

kunnen jullie me helpen..want is ook behoorlijk zonde dat alles weg is .ik had heel veel moeite om relaxt met me iphone om te gaan..maar dit vind ik wel heel erg dat echt alles weg is.

groetjes kim

teus66 26-02-11 01:49

Hoi Kim,

Ik ben bang dat je toch ergens een verkeerde keuze hebt gemaakt, maar je kan je apps gewoon opnieuw downloaden vanuit de store. Als je op "koop" klikt dan krijg je vanzelf de melding dat je een betreffende app al had aangeschaft en hij loopt opnieuw binnen. Helaas voor je contacten, maar voor je het weet is je adressen boek weer vol ;-)

Groetjes....

Jampie 26-02-11 14:38

Ja helaas is er nu weinig meer aan te doen nu je iPhone zo leeg is. Normaal gesproken als je een nieuwe iTunes installeert om wat voor reden dan ook, moet je de eerste keer even goed opletten. Je start iTunes op, dan je telefoon eraan hangen, evt gelijk!! cancellen dat hij gaat synchroniseren.
Daarna klik je links in de rij je telefoon aan en dan met je rechtermuisknop erop klikken. Kies hier de optie, "aankopen overzetten"
Nu wordt je telefoon zoals jij hem hebt overgezet naar je itunes ( al je apps etc )
Doe dit een paar keer tot bovenin de balk waar je de status ziet niks meer doet. Hierna klik je weer met rechts op je telefoon en kies je voor reservekopie maken.

Op die manier hou je alles op je telefoon en heb je ook alles weer in itunes staan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:34.