iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   iphone koppeling aan macbook verwijderen + niet synchroniseren (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/87738-iphone-koppeling-macbook-verwijderen-niet-synchroniseren.html)

maarten325 28-03-11 14:14

iphone koppeling aan macbook verwijderen + niet synchroniseren
 
Hi,
ik weet dat ik nieuw ben op dit forum maar toch heb ik een vraag.

Mijn vriendin heeft zaterdag een iphone 4 gekocht en, enthousiast als we waren hebben we deze natuurlijk direct aangesloten op haar windowls laptop.

Nu kregen we ook direct de software update van de iphone en die hebben we in werking gezet. Hier ging 't mis. We bleven in een soort van Loop hangen maar in 't kort lukte.

Toen bedacht ik me dat het dan misschien zou lukken als ik m'n macbook zou ophalen en de iphone daaraan zou koppelen. Werkt als een zonnetje.

Het enige probleem is nu dat als wij de iPhone aan haar pc hangen deze zegt alles te synchroniseren maar uiteindelijk voor de applicaties en muziek foutmeldingen geeft (waardoor er dus uiteindelijk niks op haar iphone staat).

Is de telefoon nu gekoppeld aan mijn Macbook? Zo ja, hoe "verwijder" ik deze daar. Zo nee, hoe zorgen wij ervoor dat haar PC gewoon goed gaat synchroniseren met die iPhone?

Bijkomend probleem is dat haar iTunes wel af en toe vastloopt, ook na opnieuw geïnstallerd te hebben.

Dank voor evt antwoorden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:59.