iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   itunes "hangt" bij foto's importeren (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/87773-itunes-hangt-foto-s-importeren.html)

emiel10 28-03-11 20:18

itunes "hangt" bij foto's importeren
 
Ik heb sinds zaterdag de iphone 4, en alles overgezet van mijn oude 3gs, werkt perfect, alleen foto's wil in syncen en dat werkte zaterdag eerst niet, toen heb ik de telefoon en itunes opnieuw opgestart, toen deed alles het. Nu wil ik vandaag wat meer foto's erop zetten maar krijg het niet meer klaar.

PC maakt reserve kopie, en gaat dan foto's importeren en daar blijft het bij, verder komt hij niet, gisteren al de hele nacht eraan laten hangen en vanmorgen stond er geen foto extra op de telefoon, behalve de foto's die er al opstonden...

Heb al diverse topics doorgelezen hier maar kom niet echt verder.

Krijg ook overigens maar 1 externe beltoon geinstalleerd, kan er meerdere opzetten maar bij geluiden staat er maar een.

Iemand opties?

emiel10 29-03-11 09:42

niemand een idee, vind het ontzettend irritant, elke keer als ik de telefoon eraan hangt blijft hij hangen op die foto's, krijg hem dus niet normaal gesynct.

rb1962 21-04-11 17:29

iPhone hangt op "foto's importeren"
 
Heb hetzelfde probleem sinds ik de laatste firmware op mijn 3GS gedownload heb. Inderdaad irritant en zo lijken er bij elke upgrade weer vervelende situaties voor te komen. Slecht is dat.

rb1962 25-04-11 20:30

Opgelost?
 
Emiel, was even benieuwd of je al een oplossing hebt. Ik heb behalve op mijn iphone 3gs ook het probleem op mijn ipad.
Overigens blijkt dat itunes de foto's van de 3gs automatisch upscaled naar de mogelijkheden van de iphone 4 waardoor je voor hetzelfde aantal foto's aanzienlijk meer geheugenruimte gebruikt (in praktijk bijna 2x zoveel....)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:09.