iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   iPhone 2G problemen door synchronisatie (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/88009-iphone-2g-problemen-door-synchronisatie.html)

d0lf 31-03-11 21:15

iPhone 2G problemen door synchronisatie
 
Beste forumleden,

Sorry als dit bericht onder het verkeerde topic geplaatst is. Ik ben helaas het spoor bijster en zou niet weten waar mijn probleem anders thuis hoort. Hier volgt een beschrijving:

Ik ben in het bezit van zowel een iPhone 3GS & 2G (8GB USA). Met de 2G heb ik problemen. Deze telefoon kreeg ik onlangs na een tijdje uitgeleend te hebben terug. Ik wilde toen andere muziek erop zetten en koppelde (zonder na te denken) de telefoon aan mijn nieuwe laptop (met uptodate software). Vervolgens is er door itunes waarschijnlijk de nieuwe firmware (4.3.1?) van een maand of twee geleden eropgezet.

Sindsdien lukt het mij niet om oudere firmwares terug te zetten. De meeste handleidingen zijn ook niet geschreven voor nieuwere software of een dergelijk oud toestel. Ik heb op mijn oudere laptop itunes 9.2.1.5. Wat moet of kan ik doen?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Randolph

DJxReventon 31-03-11 21:56

Nee downgraden gaat je niet lukken zonder shsh blobs van de firmware waar je naar wil downgraden opgeslagen en waarom heb je niet de nieuwste iTunes en iOS 4.3.1 kwam pas vorige week vrijdag uit dus dat klopt niet

leontjuh1 31-03-11 22:00

<<Topic even naar het juiste sub-forum verplaatst ;-)>>

Verder is de nieuwste(tevens ook de laatste) firmware voor de iPhone 2G 3.1.3.
Een download-link naar deze firmware kun je vinden op onze wiki. Veel succes en laat even weten of het gelukt is


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:27.