iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Apps op 2 PC's synchroniseren mogelijk? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/88329-apps-op-2-pc-s-synchroniseren-mogelijk.html)

marsman 04-04-11 22:07

Apps op 2 PC's synchroniseren mogelijk?
 
Ik heb nu een week mijn Iphone. Ik heb in deze week heel veel apps gedownload, gratis en betaald. Dit heb ik gedaan op mijn werkpc, thuispc en op de iPhone zelf via de Wi-Fi. Ik heb mijn iPhone gesyncd met mijn thuisPC en werkPC waardoor alles door elkaar staat. Kan ik mijn apps op 2 PC tegelijk synchroniseren zodat alle apps op alle pc's staan? De apps zijn nu gekoppeld aan mijn werkPC, maar ik wil alles graag op 2 PC hebben staan. Kan dat?

remundo7000 04-04-11 22:24

ja, je moet de computer autoriseren voor jouw itunes-account. Je kan tot vijf computers autoriseren voor één itunes-account.
Je kan dan aankopen van de iphone overzetten naar die computers.

Let op: de iphone kun je maar met één computer synchroniseren! Je kan dus niet apps, muziek, video en foto's op de iphone zetten vanaf meerdere computers.

Saxo16vt57 23-10-11 22:21

Hallo ik heb een vraag kan iemand mijn vertelen hoe ik mijn apps die in mijn laptop staan en ook op mijn iphone 4 16G naar mijn pc kan transporteren zonder dat mijn iphone gewist word.Is mijn al eens gebeurd naar om dat het op mijn laptop stond heb ik het weer trug.Maar nu wil ik het ook op de pc zetten wel zo makelijk vind ik.Graag iemand die mijn kan helpen.Mijn E-Mail is eduardhereygers@online.nl. Mvg Eduard

Bubbly 24-10-11 01:54

Dat kan door te doen wat Remundo hierboven beschreef.

1. Open iTunes en verbind je iPhone.
2. Rechtsklik op je iPhone en selecteer 'Zet aankopen over'.

Voila, vergeet ook niet om regelmatig een back-up te maken, al gebeurt dit ook automatisch bij het synchroniseren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:08.