iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Voice memo op MacBook of Vista-laptop zetten via iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/90355-voice-memo-op-macbook-vista-laptop-zetten-via-itunes.html)

Janine83 04-05-11 15:51

Voice memo op MacBook of Vista-laptop zetten via iTunes
 
Hi allen,
Ik heb een probleem waar ik niet uitkom. Het lijkt op andere problemen met het synchroniseren van Voice memo's met iTunes, maar t is nét iets anders..

Ik heb met mijn iPhone 3GS enkele interviews opgenomen. Nu wil ik ze op mijn computer zetten, maar ik kom er niet uit hoe..
Ik heb beschikking over een Windows laptop (Vista), en een MacBookPro. Mijn iPhone is gekoppeld aan de bibliotheek op de Windows laptop (en ja, dat wil ik veranderen, maar dat is een ander verhaal ;-) )
Het overzetten van foto's en video's is op die laptop gelukt door een map te kopiëren (eitje), maar ik kan mijn voice memo's nergens vinden.. niet tussen muziek en niet in de afspeellijsten. En als ik ga synchroniseren, waarschuwt iTunes dat alle gegevens op de iPhone worden gewist en dat de inhoud van iTunes erop wordt gezet, of -met andere instellingen- dat ik eerst de inhoud van m'n iPhone over moet zetten voordat ik verder ga. Sja.. dat wil ik dus.. maar hoe?? Mailen van de memo's gaat niet omdat ze te lang zijn..

Kan iemand me helpen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:48.