iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iPhone herstellen en apps terugplaatsen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/90855-iphone-herstellen-apps-terugplaatsen.html)

pjpaul 12-05-11 09:57

iPhone herstellen en apps terugplaatsen
 
Ik ben voornemens mijn iphone te herstellen naar de fabrieksinstellingen en geen reserve kopie terug te zetten i.v.m. allerlei problemen. Nu wil ik wel de apps die ik gedownload heb, en de apps die ik gekocht heb graag terug. Zo ook mijn foto's. Instellingen vind ik niet zo belangrijk die zet ik wel terug.

Maar hoe kan ik na een herstel naar de fabrieksinstellingen en geconfigureerd als nieuwe iphone mijn eerder gedownloade apps terug krijgen??

thanks
:)

Guest-20180925190238 12-05-11 10:07

Met iTunes een backup maken vóór dat je de iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen. Simpel, hé?

iTunes is snugger: als je een nieuwe iPhone aansluit gaat iTunes vragen of je hem wil instellen als nieuwe iPhone of dat je een recente backup wil terugzetten.

pjpaul 12-05-11 10:09

Dat snap ik maar ik wil geen backup terugzetten ivm problemen na jailbreak. dus schone installatie na herstel!, en dan wil ik alleen mijn apps terug hebben die ik gedownload heb en/of gekocht heb.

Philip

Guest-20180925190238 12-05-11 10:12

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door pjpaul (Bericht 672929)
Dat snap ik maar ik wil geen backup terugzetten ivm problemen na jailbreak. dus schone installatie na herstel!, en dan wil ik alleen mijn apps terug hebben die ik gedownload heb en/of gekocht heb.

Philip

Dan kies je voor "nieuwe iPhone" en dan gaat iTunes al je legaal aangekochte apps (betaald of gratis), die nog in iTunes staan, installeren.

pjpaul 12-05-11 10:14

Dank je wel voor de snelle reactie, ik had het idee dat hij dan een nieuw "profiel" aanmaakt. en niets meer terug zet, dus alles handmatig weer moest gaan doen.

Sammieo 12-09-12 21:38

apps terugzetten na herstellen
 
Hoi Allemaal,

Ik heb even een vraag.Mijn camera doet het niet meer van een kant en ik ben vandaag naar een telefoon winkel gegaan en die zei tegen mij dat het misschien en software fout kan zijn en dat ik mijn telefoon moest herstellen.Natuurlijk heb ik eerst alles gesynchroniseerd en een reservekopie gemaakt.Nu heb ik mijn telefoon hersteld en heb de reservekopie terug gezet op mijn telefoon ik heb al mijn foto's terug en contacten behalve mijn apps.

Wie weet wat ik nu moet doen?Weer synchroniseren?weer herstellen?Wie kan me snel helpen ik weet absoluut niet wat ik nu moet doen.Alvast bedankt voor mijn redder!!

groetjes sam


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:12.