iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   probleem met syncen en reservekopie terugplaatsen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/92504-probleem-syncen-reservekopie-terugplaatsen.html)

MJMvanLier 05-06-11 22:09

probleem met syncen en reservekopie terugplaatsen
 
Krijg bij het syncen de volgende foutmelding: toepassingsfout i-tunes.exe en daaronder de tekst. "instructie op 0x77c172e3 verwijst naar geheugen op 0x00000000. De lees of schrijfbewerking ("written")op het geheugen is mislukt"
Heb I-tunes op aanraden van Apple care reeds verwijderd volgens de leidraad en opnieuw geïnstalleerd. Zelfde melding kwam weer terug bij het syncen.
Bijkomend probleem (twee dagen terug in de tijd) was dat mijn 3GS vastliep en niet meer te gebruiken was, ook niet na een harde reset. Nog wel een reserve kopie gemaakt die ochtend maar bij het upgraden naar de nieuwste software (wat bij mij nog nooit gelukt is met iedere keer bovenstaande melding) ging het mis. Kon mijn 3GS niet meer gebruiken. Afgegeven bij T-mobile en laten opsturen. Mijn abonnement liep af en heb ik verlengd. nu dus een I-phone 4. Die vervolgens aan de computer gehangen. Kreeg de vraag of ik de reservekopie wilde terugplaatsen. Uiteraard ja gezegd want wilde mijn 600 telefoonnummers terug etc, etc.
tijdens het terugzetten een soortgelijke foutmelding maar nu met de tekst "toepassingsfout back-up mobile device bij terugplaasten rserve kopie".

Kortom syncen lukt niet en de kopie terugplaatsen lukt niet. Ben radeloos. Nu voor de derde dag ermee bezig.anybody suggestions?

Gr Maikel


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:50.