iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Hoofdscherm Opstartscherm Home etc (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/9452-hoofdscherm-opstartscherm-home-etc.html)

I-Stefke 16-03-08 13:44

Hoofdscherm Opstartscherm Home etc
 
Hoi

Ik voel me af en toe een echte nitwithttps://forum.iculture.nl/images/icons/icon13.gif wanneer ik iets te vragen heb en het niet kan vinden in een forum. Maar ik heb iets waar ik dus niet uitkom.
Wanneer ik in itunes zit op het veld met al de muziek of met de fotos etc, ze zijn aangevinkt enzo, hoe kom ik dan weer terug op het hoofdscherm? Kan dat alleen maar door de iphone weer uit het dockingstation te halen? Er zal toch wel ergens een mogelijkheid zijn om weer terug op dat scherm te komen. Daar zitten nl bovenaan die tabbladen met video, muziek fotos etc. Ik hoop dat mijn vraag https://forum.iculture.nl/images/icons/icon5.gifduidelijk is en dat ik een antwoord terug krijg.

I-Stefkehttps://forum.iculture.nl/images/icons/icon12.gif

apoZ 16-03-08 14:01

Ik snap niet goed wat jij bedoelt met het 'hoofdscherm' van iTunes. Je bedoelt gewoon de lijst van je muziek met albums etc... ?
-> Links in de navigatiekolom op 'Muziek' klikken...

ControlSje 16-03-08 14:08

Volgens mij bedoel je de home button...deze staat in dezelfde balk als waar de aanmelden knop zit. 3de van links....

I-Stefke 16-03-08 14:59

Met hoofdscherm bedoel ik dat scherm waarop je onderaan ook de capaciteitsbalk hebt staan en rechts daarvan de knop om te synchroniseren en de knoppen van herstellen en updaten. Eigenlijk her scherm wat je krijgt wanneer je itunes hebt openstaan en je stopt dan je iphone in je dock. Dan gaat ie wachten op iphone en dan verschijnt dat scherm.
Maar als je dan gaat navigeren in itunes, wil ik later terug naar die hoofdpagina maar ik weet niet hoe. Dan haal ik de phone eruit en er weer in en dan verschijnt die weer.

Dat moet anders kunnen. Die home en aanmelden knop vind ik niet helaas, ik heb versie 7.6.1.9

I-Stefke

apoZ 16-03-08 15:05

In de navigatiebalk (links) klikken op iPhone?

I-Stefke 16-03-08 15:13

Brilliant!!!!!!!!!! ik zei toch dat ik een nitwit was en dat het simpeler moest kunnen. Sorry maar ik zal nog wel meer onnozele vragen stellen blijkt nu.

I-Stefke


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:03.