iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iPod Touch kwam niet uit opstartmodus (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/96091-ipod-touch-kwam-niet-opstartmodus.html)

iTompie 25-07-11 13:33

iPod Touch kwam niet uit opstartmodus
 
Om de één of andere reden kwam mijn iPod touch 4G (8GB) vannacht niet uit de opstartmodus. Hij gaf net een foutmelding in iTunes dat hij niet gevonden kon worden enzo. Nu is ie gelukkig bezig met updaten, wat weer wel werkt. Hij is dan ook weer opgestart, en ik ga nu naar een nieuwe versie van Redsn0w zoeken.

Maar dit soort problemen wil ik in de toekomst vermijden, dus kan iemand me vertellen wat de meeste gevallen zijn van dit soort problemen? Ofwel, problemen die vaak tot zulke problemen kunnen leiden.

Bubbly 26-07-11 00:31

Het kan komen door een van de geïnstalleerde jailbreak-tweaks, dus je zult ze even moeten opzoeken als je er een niet goed kent..

Ook raad ik je aan jailbreakme.com te gebruiken in plaats van redsnow, dit is véél makkelijker en sneller :)

Edit: Updaten zei je? iOS 4.3.4 en 4.3.5 kunnen niet (untethered) geJB'ed worden..

iTompie 26-07-11 00:39

Dat dacht ik ook, dat het door een tweak kwam. Hij sloot namelijk af toen ik één of ander iets uit de Cydia store downloadde (was volgens mij een soort thema wat op iOS 5 zou lijken, maar het kan zijn dat je daarvoor perse iOS 5 (beta) nodig hebt, wat ik dus níet heb).

Ik heb inderdaad gemerkt dat er voor iOS 4.3.4 en 4.3.5 nog geen untethered jailbreaks beschikbaar zijn. Maar ik vind het nog niet zozeer een ramp.

Ik was trouwens al van plan nu voortaan via JailbreakMe.com te jailbreaken, maar doordat er dus nog geen jailbreak voor iOS 4.3.5. beschikbaar is, gaf hij al een melding daarvan op de site. Persoonlijk denk ik de benodigde jailbreak zo snel mogelijk te verwachten, aangezien het bij iOS 4.3.3 ook niet lang duurde. Maar dat zie ik dan wel. :P

Bubbly 26-07-11 06:24

Juist dan zou ik die tweak dus overslaan tot het zover is :P

Je kan downgraden als je de shsh nog hebt? :P


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:52.