iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iPhone tijdelijk syncen met laptop i.p.v. pc (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/97996-iphone-tijdelijk-syncen-laptop-i-p-v-pc.html)

BBoelie 24-08-11 19:36

iPhone tijdelijk syncen met laptop i.p.v. pc
 
Hey allen.

Even een stukje context. Over twee weken ga ik voor 3,5 maanden naar Amerika, om daar te studeren. Ik heb al een jaartje een iPhone 4 in mijn bezit die ik regelmatig sync met mijn PC. Nu neem ik naar Amerika slechts mijn netbookje mee.

Hier heb ik ondertussen al mijn muziek opgezet, en bovendien de apps die ik op mijn iPhone heb, heb ik ook naar deze kopie van iTunes gesynchroniseerd.

Als ik mijn iPhone aan die nieuwe iTunes hang zal ik hem moeten resetten en opnieuw moeten synchroniseren. Als ik al mijn muziek en apps op dat netbookje heb, kan ik dan veilig resetten en opnieuw vullen, of moet ik nog aan bepaalde dingen denken? Of raden jullie aan hem überhaupt niet met de iTunes op m'n netbook te syncen.

Bas

King1987 24-08-11 22:07

Je kan ook gewoon heel je iTunes map overzetten naar je netbook. Dus, ik doe dit even uit mn hoofd, heb windows al een paar jaar niet meer in huis.

Onder muziek zie je een map iTunes staan, daar staat alle info in, ook je laatste reserve kopie. Die mappen moet je over zetten. Zo heb ik het in ieder geval wel met mn mac gedaan. Dat werkt. Misschien dat Windows ergens anders je reservekopie bewaard, maar dat valt wel even op te zoeken ;) Die moet je iig mee nemen, dat is makkelijker dan heb je ook je saved games e.d :)

Succes :D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:44.