iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Itunes werkt niet meer. (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/98280-itunes-werkt-niet-meer.html)

mrsloveable 29-08-11 21:51

Itunes werkt niet meer.
 
Ik heb 2 keer de ipod touch 4 8GB, ik heb ze al rond kerst 2010, heb altijd prima met itunes gewerkt, waren nooit problemen. Maar nu ineens doet itunes het niet meer. Hij geeft steeds een melding aan met iets erin van:"Deze iPod kan niet worden gebruikt, omdat de vereiste software niet is ge´nstalleerd. Voer het installatieprogramma van Itunes opnieuw uit om iTunes te verwijderen en installeer vervolgend de 64-bits versie". Ik heb dat dus gedaan, ik open de 64-bits versie van itunes, krijg ik weer precies dezelfde melding. Ik heb hem daarna dus weer verwijderd en weer de 64-bits versie gedownload, weer hetzelfde liedje. Dus downloadde ik de gewone iTunes, krijg ik weer die melding. Ik heb beide iPod's herstelt, alle gegevens etc. gewist, het helpt niets. Ik zit nu dus met twee iPod's waar geen muziek op kan.

Tevens word nu ook steeds mijn achtergrond + taakbalkkleur gewijzigd als ik Itunes opstart.

Andere programma's zoals MediaMonkey werken ook niet, hij kan dan geen apparaat herkennen om de muziek te synchroniseren.

Wat nu?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:23.