iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Foto's synchroniseren met iPad 2 (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/99663-foto-s-synchroniseren-ipad-2-a.html)

tommetje138 30-09-11 20:00

Foto's synchroniseren met iPad 2
 
Hallo,

ik heb een vraagje over mijn iPad 2. Ik heb sinds kort dus een iPad 2 (waar ik overigens héél blij mee ben) maaar nu komt het probleem, ik wil dus mijn foto's synchroniseren maar dat werkt dus niet goed. Ik hoef ze niet allemaal en heb dus geselecteerd de optie: Geselecteerde mappen. Maar als ik dan de mappen ga aanvinken en dan synchroniseer, dan zet hij ze er niet op :S het enige wat hij doet is ; fotobibliotheek analyseren en dan houdt hij er mee op. Met als gevolg, geen foto's op de ipad..
Weet iemand een oplossing voor dit probleem?

Groet,
Tom

Arieontravel 01-10-11 12:04

Hey Tom...heb hetzelfde probleempje ...ben echter een newby op iPad...dus.. Ja wel geiintresseerd in oplossingen...
Heb trouwens ook problemen om m,n foto,'s te plaatsen op m,n weblogs...en op. Facebook...
Het gaat wel via mypad+ voor favebook...maar dan kan ik alleen maar foto voor foto uploaden....
Mischien dat iemand hier een oplossing voor heeft..

apotheosis 01-10-11 13:41

Gebruik eens de app photosync, dat kost 1.59 euro maar als je het op de correcte manier doet dan kan je alleen de foto's dus aanvinken die je wil overzetten van pc naar je ipad of van je ipad naar pc, gewoon effe testen en doen en de uitleg volgen die er opstaat als je de app opent en dat moet wel lukken, ik ben er tevreden van.

Via itunes werken met films en foto's raad ik niemand aan, ik heb er zelf meer klodden mee dan wat anders, doet niet hetgeen ik echt wil :).

Arieontravel 01-10-11 17:25

Tnx APO...maar het gaat me meer om mijn foto,'s die ik op m,n iPad galary staan, op m,n Facebook profile te uploaden..:):)

apotheosis 01-10-11 18:18

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Arieontravel (Bericht 709159)
Tnx APO...maar het gaat me meer om mijn foto,'s die ik op m,n iPad galary staan, op m,n Facebook profile te uploaden..:):)

Ik merk ook dat dat blijkbaar niet gaat dat je zo naar je foto's kan gaan op je ipad, vind ik zelf maar raar omdat dat bij de iphone wel meteen gaat.

tommetje138 01-10-11 19:30

Bij mij is het inmiddels gelukt, heb de ene map die ik er niet op wou hebben wegggezet naar documenten en de andere twee mappen foto's uit gehaald en gewoon in foto bibliotheek gezet en dan in itunes gekozen voor de hele bibliotheek afbeeldingen, beetje omslachtig maar het heeft gewerkt! Zou verder niet weten hoe foto's te uploaden naar facebook profiel aangezien ik geen facebook heb maar twitter;p succes ermee!

KvdS 02-10-11 22:56

Het kan ook een rechten probleem, waardoor je de foto's niet over kon zetten.
Lees ook eens hier

tommetje138 02-10-11 23:14

Ik denk het eerlijk gezegd niet, heb namelijk m'n eigen laptop en niemand anders dan ik zit erop. Maar wat wel is , is dat bij de foto's die ik er voornamelijk op wou hebben, en die er niet meteen opkwamen, een soort van slotje op zat (Windows).. Had de foto's van dropbox, dus weet niet of het daar aan kan liggen? Heb ze er wel opgekregen maar niet als aparte map.

menmsmit 11-12-11 13:33

foto's van pc naar ipad2 overzetten
 
Hallo,

Ik heb sinds kort een ipad2 en nu wil ik mijn foto's die ik op mijn pc heb staan overzetten naar mijn ipad in verschillende mappen.
Hoe doe ik dat? Ik ben echt geen computerwonder dus het moet op een simpele manier gebeuren.

Beech43 11-12-11 14:32

Staat al op dit forum:

http://forum.iculture.nl/f90/ipad/f9...ad-zetten.html

Overigens kun je beter even Googlen... "foto's op iPad" en je krijgt een schat aan oplossingen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:10.